- 1 Mayıs 2018
- 57.215
- 48.007
- 3.873
Evet. Emre Kaplan direkt Rodallega'ya sordu maç sonrasında "Bir görüşmeniz oldu mu Falcao ile?" diye.
nededi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Emre Kaplan direkt Rodallega'ya sordu maç sonrasında "Bir görüşmeniz oldu mu Falcao ile?" diye.
Ister kanat ister orta sahada sol iç oynat

Abi 2 senede belhanda muslera bekler hariç herkes değişti sebep belli, bekler yaşlı belhanda umursamazOynanan deplasman oyununun Bruma, Rodrigues, Onyekuru, Babel vs. gibi topçularlar ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.
Selçuk'u 90 dakikaya izlemeye bizi mecbur bırakan,0-0 ken Ahmet Çalık'ı oyuna süren,maça etki etmeyip idare eden kenarıdaki arkadaşlardır bu maçın sorumlusu
Sener her turlu kotu. Tek faydali yonu direncli olmasi yani Mariano'dan daha cok kosar ama topla bir sey yapamaz.Marianonun bu halinden demi kötu yav?
Ilk maci kaybetmek tabiki moral bozucu ama abartmaya da gerek yok
Selcuk penalti’yi atmis olsa veya penalti’yi gectim 10 kisi kalmasak böyle olmazdi
Oyun üstünlügü bizdeydi ama laubali oldugumuz icin ve kulube de hocanin da olmamasi takimi havalara sokmus Belli ki
Hersey yoluna girecektir sabredin
"Evet, tabii ki konuştuk. Türkiye'deki yaşam hakkında benden bilgi aldı. Ben de buradaki hayatın güzelliğinden bahsettim. Umarım gelir. O hem iyi bir karakter, hem de çok kaliteli bir futbolcu. Benden başka bir Kolombiyalı'nın daha Türkiye'de forma giymesini çok isterim." gibi şeyler.nededi
Ister kanat ister orta sahada sol iç oynat
ya pes mi oynuyorsun illa pace mi lazım atak yapmak için pas oyunu ve pasla oyun açma adam kaçırmak için gerçekten hız mı lazım ? oyunun ilerde top tutamama , hücüm organizasyonlarının olmaması, gereksiz pas hatalar, bölgeler arası pozisyon açıkları falan oldugunun farkında degil misin kardeşm kaplumbaglarla oynamıyoruz mental ve teknik sıkıntılarla mücadele ediyoruz. pas yapmak için oyuncunun seri olması mı gerekiyo yaw allaım. selçuk falan dnalara tecavüz etmişTakım da tempo yapacak fizik olarak kuvvetli oyuncu eksiğimiz var.Herkes al gülüm ver gülüm oynuyor dikine hızlı kat edecek geri dönüşlerde fizik gücünü ortaya koyacak bir tane hücum oyuncumuz yok.Eyvallah Pas oyunu oynayalım da En azından bir tane seri çabuk oyuncu olmalı.
Koşsun iste direnc katsin. Mariano topla naptiki bugun? Defansi leş zaten marianonun ofanstaki gucude kalmamis. Ya linnes ya sener oynasinSener her turlu kotu. Tek faydali yonu direncli olmasi yani Mariano'dan daha cok kosar ama topla bir sey yapamaz.
Mehmet Özcan yalanlanmıştı. Benim umudum yok. Sen nasıl bu kadar umutlusun?belhanda için bi son dk hamlesi bekliyorum ama önce bi falcao ile mehmet özcan açıklansın.uzun bi 16 gün var.ışık kaan a takıma alınmalı direkt.