- 1 Mayıs 2018
- 57.215
- 48.008
- 3.873
1 saat once istifa,fenerliler 1.5 yildir bizimle dalga geciyor yazan uyenin simdi böyle bir mesaj yazmis olmasi komik
napim, celalaendik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 saat once istifa,fenerliler 1.5 yildir bizimle dalga geciyor yazan uyenin simdi böyle bir mesaj yazmis olmasi komik
Bizim Yangin tayfamiz > Onlarin yangin tayfasi
Bokunu cikaran herseyin bokunu cikarinVeysel Sarı'dan beri bu kadar kötü bir sağ bek performansı izlememiştim.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yangin tayfa barcelona da ‘
Coutinho sonunda.....rafinya gunun en iyisi
Butun kupalari kazanacak tek yol ;
Ekli dosyayı görüntüle 56372
Bu pozisyona kadar selçuka hep içimden mirildandim , bu pozisyon patladigim an oldu.. Hayır boştu bide orada , belki bi ters top yapacaksın pozisyon olacak birşey olacak..sana acı bişey söyliyim.luyindama boşa kaçmasını bekledi selcugun ..yapmadı selcuk ve luyindama sorululuk alıp topu tasımak istedi.kaptırınca,mariano sarı kart gördü.ve bu selcugun yüzünden.luyindamanın degil.
Adamlar valverdeyi resmen ana avrat sovuyor, sen ne bicim hocasin falan diye.
Zannetmiyorum. Geçen sene Selçuk’tan topu aldığından ve kaçırdığından sonra Selçuk varken Diagne’nin atmasını ben beklemiyordum. Hoş gözü kaldı galibaCagne net gidici o penaltıyı kimseye attırmazdı normalde bu akşam emin oldum..
linnes önlibero seri 8 oynasa zaten kazanırdık. Selçuk bu sezon ayhan akmanın hakan baltanın son sezonu gibi sembolik kupa maçlarında filan oynayıp jübilesini yapsın şampiyonluk sayısını artırsınBen çok kızdım yok 500 bine oynasın yok 300 bine öyle böyle kabul edelim bu adamın bir lobisi var takımda kadrodaysa ilk eksikte bir şekilde oynuyor.. Bunun yaptığını yapamayacak tek bir adam yok takımda.. Linnesi koy kat kat iyi oynar orta sahada bundan
Hepsini üst üste koysan bir tane onyekuru etmez.Kanatlara kimseyi almayiz artik geciniz
Babel
Jimmy
Feghouli
Emre Mor
Yunus
Adem
Hoca baska kanat almaz
Oda olabilir de bu sene onu kullanırlar. Kolay bırakmazlar. Pjaca bence hiç zor transfer değil juve pek oynatmıyor. Opsiyonlu alabiliriz.jordan ibe iyidir ya