Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana acı bişey söyliyim.luyindama boşa kaçmasını bekledi selcugun ..yapmadı selcuk ve luyindama sorululuk alıp topu tasımak istedi.kaptırınca,mariano sarı kart gördü.ve bu selcugun yüzünden.luyindamanın degil.
Bu pozisyona kadar selçuka hep içimden mirildandim , bu pozisyon patladigim an oldu.. Hayır boştu bide orada , belki bi ters top yapacaksın pozisyon olacak birşey olacak..
bu kadar net korkuyorsan top almaya hocaya de yazmasın 11e seni, ya da bırak git muhtaç mıydın alacağın 500bine..

Adamlar valverdeyi resmen ana avrat sovuyor, sen ne bicim hocasin falan diye.

fatih hoca kulüp efsanemiz olduğu için o bağlamda biraz koruma altında oluyor. yoksa bizde de çok eleştiri olur.

ama yanlış da değil açıkçası. yıllarını vermiş birine birazcık koruma sağlamak lazım.

Ben çok kızdım yok 500 bine oynasın yok 300 bine öyle böyle kabul edelim bu adamın bir lobisi var takımda kadrodaysa ilk eksikte bir şekilde oynuyor.. Bunun yaptığını yapamayacak tek bir adam yok takımda.. Linnesi koy kat kat iyi oynar orta sahada bundan
linnes önlibero seri 8 oynasa zaten kazanırdık. Selçuk bu sezon ayhan akmanın hakan baltanın son sezonu gibi sembolik kupa maçlarında filan oynayıp jübilesini yapsın şampiyonluk sayısını artırsın

sağ bek'e guga konuşuluyordu bir ara. neden vazgeçildi o transferden? hem hızlı hem genç potansiyelli bi oyuncu

Selçuğun maça başlaması baştan bir hataydı
Onun dışında takımda hızlı futbolcu eksikliği bariz göze çarpıyor kanatlardan akıp takımı öne taşıyacak tarzda
Diagneden tez zamanda kurtulmamız lazım
Falcao+Yedek forvet alıp takımın oturmasını beklemek lazım
Maçın ilk 20 dk sında olumlu sinyaller vardı
Beklerle devre arasına kadar mecburen idare edip devre arası iki beki de değiştirmek şart
Tabi bir de bugünkü kırmızı kart bize büyük bir ders verdi o da takıma iyi bir yedek stoper şart

Bana belki kızacaksınız ama selçuk ve donk bu haldeyken yerli Mehmet topalı almak mantıklı gelmeye başladı.. Tamam kötü durumda ama en azından adamda hırs var mücadele var yedekte selçuk olacağına topal olsun daha iyi.. Şu an resmen gamsızlar ordusuyla oynuyoruz

Ne yalan söyleyim bugünkü vasat morukları görünce, yabancı sınırı gelsin diyorum.

En azından altyapıdan oyuncu çıkarmak zorunda kalırız. Nagatomo, Donk, Mariano, Linnes, Mitro, Diagne gibi vasat yabancılarla yolları ayırmak zorunda kalırız.

Yoksa emin olun Donk'un sözleşmesini uzatır Terim seneye.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu akşam maçtan sonra özel araçla ayrı yere giden topçular kimler? Bilenler var mı ? Birisi Diagne geri kalanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt