Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana biri selcugun 90 dk oynamasini
Ahmet calik denen sülügün gol lazimken diagnenin yerine girmesini anlatsin
Mantik aradikca beynim error 404 veriyior
Teknip ekip acil saglik kontrolünden gecmeli

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1566020368335.webp

yapmayın renktaş ne gerek var

altı üstü oyun bu amacı bizi eğlendirmek

biraz da bu yüzden kazanmak kaybetmekten daha önemli eğlenceli oyun

tabiki çok güzel olur kazanmak ama asıl mesele eğlenmek bu takımlar bizi eğlendirmek için varlar

futbolcular antrenörler yöneticiler için belki herşey kazanmak kaybetmek olabilir çünkü onlar trilyonlar kazanıyor bu işten ama bizim için bir numara eğlenmek olmalı

yenge hanımın tek kaş çatmasına 10 şampiyonluk versek ne olur yani

sevinmek için sevelim takımları çile keder arabeskinden kurtulalım
Yav normalde bağırmam da işte nasıl oldu bilmiyorum

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben diğer maçların saatlerine bakıyorum 21.45 bizim maç niye 20.30 da oynandı. İzmir de yaşıyorum burası zaten aşırı sıcak ve çok nemli keza Denizli daha sıcaktır,anlam veremedim ilginç.

Onyekuru'yu 1 yıl daha kiralamak Falcao transferinden bile daha önemli demiştim ne Babel ne Jimmy hızlı kanat oyuncusu değil bir Emre Mor var o da iyi performans verir mi bilinmez

Seri Fernando'nun yerine mi Ndiaye'nin yerine mi geldi bilmiyorum ama şuana kadar ikisini de aratti umarım yanlış yerde oynatıldığı içindir ve Nzonzi gelince performansı düzelir

Bu takıma yedek de değil üst düzey bir defans lazım Ahmet Caliki yedeklerde görmek bile midemi bulandırıyor

Selçuk İnan ikinci yarıda son 20 dakika oynar 90 dakika oynatilmaz

James Rodrigues’i kiralayalım... Falcao ile dehşet olur. Real düşünmüyor kendisini. Özgün Koyutürk göreve!

Takımın en büyük eksikliği orta sahada rakip takımın oyuncuları ellerini kollarını sallayarak topla ilerliyor. Orta sahayı kaptıran her takım maçı büyük ihtimal kaybeder. Belhanda çok lakayıt takım topu kaybettiği an eller belde yürüyor. Selçuk'a bir şey demiyorum artık onun için ilk 11 zor. Zaten de zor olması gerekirdi şimdiye kadar.

Adam olacak önce ozman.Kırılan ayağına rağmen Emre Akbaba şampiyonluk kutlamalarına geliyorsa kusura bakma sende geleceksin,gelmezsen sen benim gözümde GALATASARAY topçusu değilsin.

Hala oyuncularda sorun aranıyor.Transfer yaparak çözeriz zannediliyor.Bakın fener 30 tane transfer yaptı ama çözemedi ? 2 sene sonunda hala donk selcuk gibi adamlara bel bağlıyorsak oturup düşünmek lazım

3 senede o kadar oyuncu gidip geldi deplasman zihniyeti değişmedi çünkü, 11'i komple dinamik oyunculardan kursak yine zihniyet değişmeyecek gibi duruyor.

O dönem maalesef Terim gelmemeli Lucescu devam etmeliydi, farklı yapıya bürünürken takımı baştan başa değiştirdik ve sonrasında dikiş tutmadı takım.

Bence bir diğer majör sebep de yakaladığımız yerli jenerasyonun tükenmesiydi.O jenerasyon yaşlanıp doymaya başladıkça o ölçüde sportif olarak çöküşümüz hızlandı.

muslera 32-33
mariano 32-33
nagatomo 32-33
donk 33-34
selcuk 33-34
babel 33-34
belhanda 29-30
feghouli 29-30
nzonzi 29-30
falcao 33-34
adem 33-34

yaslar tamamen tahminidir hicbiryere bakmadan yazdim, anlatmak istedigim olay durumumuz cok vahim, veteran takima dönmüsüz haberimiz yok.
bu takimdan tempo beklemek hata olur, mac icerisinde enerji görecegimiz futbol bekleyemeyiz, max 50-60dakika dayanir dün oldugu gibi sonrasi zulüm olur.
GENCLESMEGE herzamandan cok ihtiyacimiz var!!!!

Bu takim 3 yildir deplasmanda rahat rahat mac kazanamiyor bir tane mac hatirlamiyorum futbol olarak ezici ustunlukle kazandigimiz mac berabere de kalamiyoruz kolay kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt