- 10 Haziran 2012
- 4.101
- 1.857
- 1.273
Belhanda bi gittt bi gitt be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babel falcaonun yedeği olmalı
sol açığa paintsil sol bek linnes oturtulmalı
sağ bek guga alınmalı
belhanda satılıp j.mario ya da fred kiralanmalı
imza parasına 2 milyon euro yıllığına 2.5 verilecek adamı yedek bekletme lüksümüz yok. kendisi sol açık oynayacak öyle da böylebabel falcaonun yedeği olmalı
sol açığa paintsil sol bek linnes oturtulmalı
sağ bek guga alınmalı
belhanda satılıp j.mario ya da fred kiralanmalı
Bunlari yazarken inandin mi rtasim
Eskiden bende öyleydim,hanımın cocuklarin kalbini cok kırdım. Ama simdi mac başlarken kendi kendimi telkin ediyorum en nihayetinde bir mac ve bir takim her zaman kazanamaz diye ha mac sirasinda ve sonrasi yarim saat sinirleniyorum ayri ama sonra program felan asla seyretmiyorum hatta foruma bile girmedimDikkatimi veremezdim ben uyku bile uyuyamıyorum sinirden
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bir durun ilk mactan,Elmander li ilk sezonda fener macina kadar kor topal gidiyorduk sonra heriflerin.maciyla cikisa gectik,duzelir takim. Sorun havalanmis olmalari bence takimdakilerin,kendilerine gelirler merak etmeyin,ha selcuk ve calik devam eder,marcao silkinmezse onu bilmemBu sene Trabzon şampiyon olur
Anlatamadık anlatamadık...Falcao topa değemez deplasmanlarda, maçlar bizim yarı sahada oynanıyor.