Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babel falcaonun yedeği olmalı

sol açığa paintsil sol bek linnes oturtulmalı

sağ bek guga alınmalı

belhanda satılıp j.mario ya da fred kiralanmalı

babel falcaonun yedeği olmalı

sol açığa paintsil sol bek linnes oturtulmalı

sağ bek guga alınmalı

belhanda satılıp j.mario ya da fred kiralanmalı
imza parasına 2 milyon euro yıllığına 2.5 verilecek adamı yedek bekletme lüksümüz yok. kendisi sol açık oynayacak öyle da böyle

fatih hocanın takımları sezon başlarına iyi başlamıyor orası kesin , geçen sene ankara maçı ve akhisar maçı da öyleydi . çok takılmıyorum da bu bek rotasyonuyla koca sezon geçer mi? mariano'yu idman performansına göre takımda tutmak yanlış yani , sonra o kadar maç 11 çıkarmayıp fiorentina maçında linnes kevgire dönünce linnes'te kötü diyorlar.

1566023877734.webp

Ahmet calik_donk_selcuk_belhanda ileride FALCAO tabi olur niye olmasın

Dikkatimi veremezdim ben uyku bile uyuyamıyorum sinirden

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eskiden bende öyleydim,hanımın cocuklarin kalbini cok kırdım. Ama simdi mac başlarken kendi kendimi telkin ediyorum en nihayetinde bir mac ve bir takim her zaman kazanamaz diye ha mac sirasinda ve sonrasi yarim saat sinirleniyorum ayri ama sonra program felan asla seyretmiyorum hatta foruma bile girmedim

Bu sene Trabzon şampiyon olur
Ya bir durun ilk mactan,Elmander li ilk sezonda fener macina kadar kor topal gidiyorduk sonra heriflerin.maciyla cikisa gectik,duzelir takim. Sorun havalanmis olmalari bence takimdakilerin,kendilerine gelirler merak etmeyin,ha selcuk ve calik devam eder,marcao silkinmezse onu bilmem

Hala zaman var...
Belhanda ve Diagneyi toplamda 15 satsak bile yeter...
Banega
Sol bek
Sag bek
2 forvet ve 1de stoper lazim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt