Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk 8 no seri 6 no oynadı ya artık falcao gelse ne olur gelmese ne olur. Bu fantezi benı yeterince soguttu. Elinde donk olmaz anlarım da mecbursundur.

Hala şoktayım.

Hala n zonzi falcao gelınce ıyı olur dıyenler var. Beyler pl degıl burası. Lıge yenı cıkan 15 transferı olan denızlı ıle oynadık.

Yok ıste bı oyun planımız. Kabullenın. Kupalar vs guzelde avrupaya yetmıcek. Istersen messıyı getır. Bırseysel yetenekler dısında bu takımdan bısey olmaz. Lıge yeter sadece

Ne bı duran top
ne bı 10 kısı kalınca ne yaparız vs gıbı tek bı calısma yok

ve 2 ay kamp goren futbolcular bırlıkte oynadı bu mac. Bence nzonzı ve falcaodan daha ıyı olmalıydı bu 11. Bunlar ne calısmıs dıcem de.

Gecen senenın devamı beyler beklentıyı yuksek tutmayın. Tarıhın en ıyı kadrolarından bırı oyun planı olmayan bı teknık ekıbe emanet. Avrupada yazık olacak bu kadroya.

Ben Recep Niyaz'ın golünü o şekilde izleyen bir oyuncu istemiyorum Galatasaray'da. Heleki bir de 10 numarayı vereceksin sen ona. Belhanda satılmalıdır. Dün geceden beri ilk kez yazıyorum,adama kinim geçmedi cidden.

Bir ara yürümüyordu bile. Ayağına top geldi, laubali bir şekilde ne yapacağını bilemedi yavaşça pası verene geri gönderdi topu ayağıyla ittirerek.

belhanda ısmını duymak bıle ıstemıyorum bu kadar işini ciddiye almayan birini görmedim. Bu adam hocamızın en sevdıgı oyuncu :(

marcao da maas sıkıntısı var sanırım hıc normal degıl.

selçuk 8 no seri 6 no oynadı ya artık falcao gelse ne olur gelmese ne olur. Bu fantezi benı yeterince soguttu. Elinde donk olmaz anlarım da mecbursundur.

Hala şoktayım.

Hala n zonzi falcao gelınce ıyı olur dıyenler var. Beyler pl degıl burası. Lıge yenı cıkan 15 transferı olan denızlı ıle oynadık.

Yok ıste bı oyun planımız. Kabullenın. Kupalar vs guzelde avrupaya yetmıcek. Istersen messıyı getır. Bırseysel yetenekler dısında bu takımdan bısey olmaz. Lıge yeter sadece

Ne bı duran top

ve 2 ay kamp goren futbolcular bırlıkte oynadı bu mac. Bence nzonzı ve falcaodan daha ıyı olmalıydı bu 11. Bunlar ne calısmıs dıcem de.

Gecen senenın devamı beyler beklentıyı yuksek tutmayın. Tarıhın en ıyı kadrolarından bırı oyun planı olmayan bı teknık ekıbe emanet. Avrupada yazık olacak bu kadroya.
Kesinlikle katılıyorum yorumlarına benim bu seneye ait bir beklentim kalmadı geçen senenin aynısı olacak. Rakipler mallık yapıp bizden daha kötü olursa şampiyon oluruz yok iyi giderler puan farkı aşırı açılırsa hocamız bi bahane bulup bırakır gider. Hele şampiyonlar liginde yaşayacağımızı düşünmek bile istemiyorum. Yazık hakkaten böylesi pahalı bir kadro bu kadar kötü oynamamalıydı. Ben idmanlarda ne çalıştıklarını gerçekten merak ediyorum ciddi bir şekilde

Jimmy Babel kanatlarla olmaz bu iş ne yapıp ne edip Feghouli Emre yapılması lazım kanatlar...
Falcao biran önce gelsin artık iyice baydı bu konu...
Bu takımda kendimi bildim bileli hep birşeyler eksik kalıyor bu senede beklerden çekeceğimiz var gibi gözüküyor...

Hala şoktayım.

Ne bı duran top

Daha güzel anlatılamazdı...

Yahu herşeyi geçtim seri niye çıkar Selçuk nasıl oyunda kalır bunu hala anlamıyorum...
Bu yetmiyormuş gibi birde Ahmet oyuna giriyor aradan 5 dakika geçmiyor golü yiyoruz bu tesadüf olamaz...

Belhanda Diagne yunus Mariano satılsın 10-15 ne geliyorsa artık.Banega 2 bek ile kapatalım transferi.Bekler genç olsun hatta linnes Şener yeter sağa.Orta sahaya genç yada alt yapıdan biri

Ahmet Çalık Denilen Leş Ötesi Varlığı Kesebilecek Bir Stoper Altyapıdan çıkmıyorsa Kapatalım gitsin boşa masraf çıkmasın.

Reçete:
Belhanda satılsın falcao+hızlı bir kanat alınsın. Babel 2. santrafor gibi gezerek gole yakın oynasın. Falcao arkasinda feghouli+babel+hızlı kanat cok guzel bir hücum hattı olur.
Belhanda gibi hücumsal etkinliği 0 olan bi forvet arkası ile olmaz

Reçete:
Belhanda satılsın falcao+hızlı bir kanat alınsın. Babel 2. santrafor gibi gezerek gole yakın oynasın. Falcao arkasinda feghouli+babel+hızlı kanat cok guzel bir hücum hattı olur.
Belhanda gibi hücumsal etkinliği 0 olan bi forvet arkası ile olmaz
İş Oraya doğru gidiyor.Gol Kralı Piskopatımız takımdan ayrılmayacak gibi.Para da lazım belhanda satılıp bir kanat ve bir sol bek takviyesi ile 4-4-2 düzenine döneriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt