Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.726
- 11.793
- 1.163
Bence %70 biz %30 Trabzon'un şampiyonluk şansı var gerekli takviyeleri yaparsak biz işi bitiririz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Delilleriyle birlikte iddianızı kuvvetlendirir misiniz? Yoksa boş laf statüsünü geçmez söyledikleriniz...Babel'i Fatih Terim'in aldırdığına inanmıyorum.
Takım 10 oyuncu transferi yapmış hala daha 4-5 ttansfer bekleyen var. Geçin o işi. Falcao ile transfer kapanır. Belki bir yedek forvet alırlar.
Alınan 10 oyuncunun çoğu yaşlı ve yavaş o zaman planlamada sıkıntı var malesef kamyon gibi ağır takımız.
Bu işin çözümü artık seneye kaldı. 2 tane hızlı dinamik bek (bknz novak, pereria) 1 tane dinamik ortasaha (bknz dorukhan, mehmet özcan) 2 tane sprinter kanat ( bknz onyekuru, gary)
Seneye bu hamleleri yapmamız gerek.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklısın Miraderim Fatih hoca gelmeden önce Gelene 5 Gidene 6 atıyorduk.Nerden geldi bu adam yav Kovup acilen Daum getirilmeli.fb bjk ts bs falan beni ilgilendirmez ben takımıma bakarım
burada bay egoyu eleştirince tepki çektik ama gerçekler ortada
takımda ne bir sistem var,ne bir fizik kalite var,kimin nerede oynadığı belirsiz
yine takımı abuk subuk boş oyuncularla doldurdu,luyinduma gibi son derece kötü stopere 8, diagne gibi çok kötü bir santrafora 13 verdirdi
bu herifin torpili ne ki devamlı istediği her adam alınıyor
Delilim yok Düşüncem sadece.Delilleriyle birlikte iddianızı kuvvetlendirir misiniz? Yoksa boş laf statüsünü geçmez söyledikleriniz...
stoper istedi 8m euroya luyindamayı aldırdı,marcaoyu aldırdı
bek istedi şeneri aldırdı,ömeri emreyi aldırdı
forvet istedi 13m euroya diagneyi aldırdı,hala da forvet istiyor
orta saha istedi seri ve ndonziyi aldırdı
arkadaşlar yönetim daha ne yapsın insafa gelin?
bu takımın en büyük sorunu teknik adam sorunudur
bence acilen gönderip alman bir hocayla anlaşmalıyız
Hocanın düşüncesi ve bilgisi dışında Babelin alındığını ve 3.5 m euro garanti para verildiğini mi düşünüyorsunuz?Delilim yok Düşüncem sadece.
tudorla coşuyordu takım,lider takımı aldıHaklısın Miraderim Fatih hoca gelmeden önce Gelene 5 Gidene 6 atıyorduk.Nerden geldi bu adam yav Kovup acilen Daum getirilmeli.
Acı gerçeklerle yüzleşelim bu sene şampiyonluk yarışı fenerbahçe ve trabzonspor arasında geçer.
cezalı olması kendi hatası,hem takım sanki müthiş hazırlanmış daBokunu cikarma ya 10 kisi kaldigimiz penalti kacirdigimiz hocamizin cezali oldugu bir macta son 10 dk yedigimiz iki golle kaybettik bu kadar
Giderlermi sence?O maalesef zor. Daha diagne ve belhanda ... bi gitseler. Aninda toplaniriz

??????? Şaka ?????? Yerli olarak uçak gibi bir bek vardı da hoca mı Ömer’i aldırdı. Modlar şu arkadaşı bir incelesekstoper istedi 8m euroya luyindamayı aldırdı,marcaoyu aldırdı
bek istedi şeneri aldırdı,ömeri emreyi aldırdı
forvet istedi 13m euroya diagneyi aldırdı,hala da forvet istiyor
orta saha istedi seri ve ndonziyi aldırdı
arkadaşlar yönetim daha ne yapsın insafa gelin?
bu takımın en büyük sorunu teknik adam sorunudur
bence acilen gönderip alman bir hocayla anlaşmalıyız
Fener ancak 5.lik yarışına girerAcı gerçeklerle yüzleşelim bu sene şampiyonluk yarışı fenerbahçe ve trabzonspor arasında geçer.