Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouliyi 10 numaraya çekip 2 bek 2 kanat alırsak uçarız falcaoyla. diagne belhanda mariano nagatomo mitroğlu şutlanmalı. donk ve linnesi bile elden çıkarmaya bakmamız lazım artık. bu işin şakası yok.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan Dun 10 kisi kalmamiza rahmen 0-0 veya 1 atip bitirecegimiz maci 2 yanlis degisikle kaybettik Selcugu 90 dakika oyunda tutmak ile Anlamssiz Ahmet Diagne degisikligi Ulan zaten Donk girmis oraya Luyin ile iyi anlasiyolar Sen ne diye Ahmeti sokarsin oyuna bosu bosuna koca geceyi izdirap ettiniz bize

Eksikler kapansın ve takım maç temposuna alışsın, yakarız yine STSL'yi, ben rahatım. Takım her zaman Terim'siz olmayacak, 3-4 tane eksikle olmayacak, sürekli kırmızı görmeyecek vs.

Bir de ben şucu, bucu değilim ama göğsündeki yıldızların neredeyse yarısını kazandıran ve seni diğer Türk kulüplerinden ayıran mutluluklara ulaştıran adam biraz daha saygıyı hak ediyor. Eleştirin, formsuz deyin ama "hoca bozuntusu, hoca değil, FT!!!" gibi söylemler ayıptır, nankörlüktür.

Yalnız yaş ortalamamız öyle aman aman yüksek değil ki? Marcao 23 yaşında linnes 27 emre 22 luyi 25 Seri 27 Akbaba 26 vs?

Şaka mı yapıyorsun ? Linnes ilk 11de miydi? Emre Akbaba? Emre Mor?

Muslera(33),Mariano(33),Luyindama(25), Marcao(23),Nagatomo(32),Selçuk(34),Seri(28),Babel(32),Belhanda(29),Durmaz(30),Diagne(27)

İlk 11 oyuncularımızın yaş ortalaması 29,6. Aman aman yüksek olmayabilir ama Ortalama olarak gençte sayılmayız. Dinamizim gereken en önemli bölgelerden olan ortasahada Selçuk var.Beklerimiz 33 ve 32 yaşında. Açık oyuncularımız 32 ve 30 yaşında.

Ben Denizli mağlubiyetinin sebebi yaş yüksekliği demiyorum,bir sebebi de bu diyorum.

Ft’nin bilgisi olmadan kulüpte kimse sıçmaya gidemez. Bu tartışmaya açık bir konu değil ki zaten :asd:
Pekala Göreve geldiğinden beri hızlı ve genç savunma arkasına koşu yapan kanat oyuncularıyla oynayan biri (bruma,garry,onyekuru)Neden 34 yaşındaki Babeli transfer ettiriyor.Sen anlayabiliyormusun? Ben çözemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt