GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 25) Sayfa 191

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,9K
Okunma
435,5K
Sayfa
191/494
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eksikler kapansın ve takım maç temposuna alışsın, yakarız yine STSL'yi, ben rahatım. Takım her zaman Terim'siz olmayacak, 3-4 tane eksikle olmayacak, sürekli kırmızı görmeyecek vs.

Bir de ben şucu, bucu değilim ama göğsündeki yıldızların neredeyse yarısını kazandıran ve seni diğer Türk kulüplerinden ayıran mutluluklara ulaştıran adam biraz daha saygıyı hak ediyor. Eleştirin, formsuz deyin ama "hoca bozuntusu, hoca değil, FT!!!" gibi söylemler ayıptır, nankörlüktür.

Yalnız yaş ortalamamız öyle aman aman yüksek değil ki? Marcao 23 yaşında linnes 27 emre 22 luyi 25 Seri 27 Akbaba 26 vs?

Şaka mı yapıyorsun ? Linnes ilk 11de miydi? Emre Akbaba? Emre Mor?

Muslera(33),Mariano(33),Luyindama(25), Marcao(23),Nagatomo(32),Selçuk(34),Seri(28),Babel(32),Belhanda(29),Durmaz(30),Diagne(27)

İlk 11 oyuncularımızın yaş ortalaması 29,6. Aman aman yüksek olmayabilir ama Ortalama olarak gençte sayılmayız. Dinamizim gereken en önemli bölgelerden olan ortasahada Selçuk var.Beklerimiz 33 ve 32 yaşında. Açık oyuncularımız 32 ve 30 yaşında.

Ben Denizli mağlubiyetinin sebebi yaş yüksekliği demiyorum,bir sebebi de bu diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri