Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.181
- 12.940
- 2.658
Küsme hemenBu yorumu yapanlara gercekten hayret ediyorum, uzun uzun da yazmak istemiyorum neyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küsme hemenBu yorumu yapanlara gercekten hayret ediyorum, uzun uzun da yazmak istemiyorum neyse
Onlar bundan dolayi zaten 5 yildir teneke bile kazanamiyorlsrEkli dosyayı görüntüle 56406
geçen sezon devre arası puan durumu bu haldeyken fenerli taraftar şampiyon olacağız falan diyordu, şimdi bizim taraftar ilk hafta kötü oynadık diye şampiyonluk elden gitti diyor Allah akıl fikir versin.
Emre sol açık olacağına Emreyi sağa Fegi ortaya Babel’i sola kaydır. Ama Belhanda bana göre kalmalı. Giderse 10 numara alınmalı.Guga Luy Mar linnes
Nzonzi seri
Feg babel emre
Falcao
Emreyide deneyebilirler 10 no Tam onun pozisyon aslindaEmre sol açık olacağına Emreyi sağa Fegi ortaya Babel’i sola kaydır. Ama Belhanda bana göre kalmalı. Giderse 10 numara alınmalı.
Ndiaye'yi hangi konu da arayacagiz renktas? Gecen sezon oynadigi iyi mac sayisi en fazla 3 veya 4. Ofansif verdigi katkiyi mi arayacagiz? Yoksa mac boyunca 2-3 dikine yaptigi dribblingleri mi arayacagiz?Küsme hemen![]()
Espiriden anlayanda yok.Ndiaye'yi hangi konu da arayacagiz renktas? Gecen sezon oynadigi iyi mac sayisi en fazla 3 veya 4. Ofansif verdigi katkiyi mi arayacagiz? Yoksa mac boyunca 2-3 dikine yaptigi dribblingleri mi arayacagiz?
Yalnız yaş ortalamamız öyle aman aman yüksek değil ki? Marcao 23 yaşında linnes 27 emre 22 luyi 25 Seri 27 Akbaba 26 vs?
Pekala Göreve geldiğinden beri hızlı ve genç savunma arkasına koşu yapan kanat oyuncularıyla oynayan biri (bruma,garry,onyekuru)Neden 34 yaşındaki Babeli transfer ettiriyor.Sen anlayabiliyormusun? Ben çözemedim.Ft’nin bilgisi olmadan kulüpte kimse sıçmaya gidemez. Bu tartışmaya açık bir konu değil ki zaten![]()
Ligde kadrosu yeterli bir takım var mı?Kadromuz hala yetersiz sadece ilk 11için söylemiyorum yedeklerimizde öyle