Öylesine şaka yollu yazmıştım.

Ama bahsi geçmişken fikirlerimi belirtmek isterim. Dediklerinde doğruluk payı buluyorum ama aşağıya yazacaklarım sana cevap değildir genel fikirlerim şahsi algılama yani.
Bu adam bu işin başına geçtiğinde tecrübesizdi arkadaşlar ve geçen sene tecrübe eksikliğinden kaynaklı Transfer Komitesinin Başı olma sorumluluğunu kaldıramadığını hepimiz gördük.
Ama bu sene herkesin takdiridir ki iyi bir transfer dönemi geçiriyoruz. Bunun belki de en büyük nedeni aşağıda detaylı açıklayacağım üzere Abdürrahim Albayrak'ın Transfer Komitesinin en yetkilisi olsa da şuanda geçen iki dönemdeki gibi diğer kulüplerle esas transfer görüşmelerinde bulunmuyor olmasıdır. Hatırlayalım, Alan ve Pato transferleri için kendisi gitmişti Dubai'ye mesela. Ama şimdi baktığımızda Nzonzi,Seri transferlerinin görüşmelerini Şükrü Hanedar'ın yaptığını biliyoruz, Falcao için de Ahmet Bulut ve Jorge Mendes uğraşıyor. Fakat ne hikmetse birşeyler olumsuz gider gibi olunca geçen seneki olaylardan ötürü ön yargıyla hemen Abdürrahim İstifa deniyor yahu bu adam uğraşmıyor şuan o transferle kaldı ki Alan için Dubai'ye gittiğinde de yanında şimdi methiyeler düzdüğümüz Şükrü de vardı, olmayınca olmuyor. Bizimkiler de Pato, Modeste'den sonra Çin Kulüpleriyle iş yapmamayı ve B Planına sahip olma tecrübesini elde etmişlerdir herhalde.
Dediğim gibi geçmişteki hatalar iş bilmezlik değil tecrübesizlik bana göre ve bunu yavaş yavaş aşıyorlar. Gerçekten sırf şivesinden, Rizeli olmasından dolayı olumsuz yaklaşılıyor adama. Sabah Lequipe olumsuz bir haber yaptı hemen herkes madem bu transfer olmayacak neden iş bitmeden fotoğraf çektiriyorsun Falcao ile dediler, akşamki haberler malum. Demek ki iş bitmiş de o fotoğraf çekilmiş değil mi yani siz niye bilip bilmeden yangın yapıyorsunuz?
Herkese her iş verilmez ki yukarıda yazdığım gibi ben Albayrak'ın geçen dönemlerdeki gibi doğrudan oyuncu transfer görüşmesi yapmaktan ziyade biraz daha organize edici adam olarak görev aldığını düşünüyorum. Malum Falcao dışında yurt dışına çıkmadı hiçbir iş için. Yoksa zaten şaka yollu yazdım oturarak bu kadar hangi kulüple hangi oyuncu için ne telefon görüşmesi yapsın adam.

Yurt dışına çıkmamasından zaten birebir transferlerle uğraşmıyor yorumunu çıkarıyorum.
Denizli Maçına gitmiş işte herkes bunu istemiyor muydu tesislerde kalıp oyuncuları toparlasın ilişkileri güçlendirsin diye, bence transferde de şuan buna benzer bir görev yürütüyor zira adamın en iyi yaptığı işleri kişileri organize etmek.. O yüzden şu durumda görevini başarıyla yürütmektedir benim için.