Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.288
- 30.125
- 1.988
Romadan bir kıyak daha heAlıp, bize kiralamasınlar onu da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Romadan bir kıyak daha heAlıp, bize kiralamasınlar onu da.
bizimkiler daha iyi dostum@Doruk Ata TANRIVERDİ
Müthiş birşey polish kızları ağırlıklı çalış reis bi sen atıyon foruma
Jimy gibi oyun zekası da iyi olan bi kanat ve emre mor gibi manyak bi yetenek var zaten.daha bize gerekmiyor.fazlasi ac gözlülük.adem kanat değil,forvet.ve simdiye kadar iyi oynadı.muriqiden bile saha icinde daha faydaliydi belki de.top tuttu,pas yapti.faul aldırdı kanada yakın oynamasina rağmen,goller de attı asist yaptiGökhan töre fena oynuor . Adem yerine neden alınmadı bedava topcuydu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalnız yedek forvet almamız lazım, Adem ve Babel' le olmaz..
@Musap Aydinli ile 1v1 atmalısınız bence.Dayak yiyince abilerine söylüyormuş![]()
Erbatur ergenekon trt spor
Yabancı sınırından önce ihraç ürünü avrupadaki tek futbolcu ardaydı.şimdi onlarca oyuncu var.artık türkiye de bi oyuncu satın alma pazarı haline geldiYabanci sınırı ühühü
İstiklal marşı ühühü
Görüyonuz mu lan davarlar eskiden oluyor muydu boyle seyler
Ulkede yasayanlar turkYabancı sınırından önce ihraç ürünü avrupadaki tek futbolcu ardaydı.şimdi onlarca oyuncu var.artık türkiye de bi oyuncu satın alma pazarı haline geldi
2 saat forumdan uzaklaşıyım dedim A.Bulut açıklamalarından sonra Şeref Aydın gelip pompalamış.. Falcaoooooo
İnanmıyorsan boş yapma @Keramettin TANRIVERDİ buna Bi çözüm lazım2 saat forumdan uzaklaşıyım dedim A.Bulut açıklamalarından sonra Şeref Aydın gelip pompalamış.. Falcaoooooo
haydaa di marzio da dogruladi
Yaşayanları da arap yapıyorlar yavaş yavaş. Ülke arap dolduUlkede yasayanlar turk
Yoneticiler arap
Resmen memlukluler gibi olduk.
Uzun vadede halk uyanir diye dolduruyorlar ki belli bir denge saglansin he turklerin tersi pistir ama belini incetmezsen fena skersin.Yaşayanları da arap yapıyorlar yavaş yavaş. Ülke arap doldu