- 12 Haziran 2013
- 9.914
- 5.999
- 1.843
dün yediklerimizden daha kötüsü olmaz sanmıyorum.Kızdığım nokta selçuk artık ne verecek bu takıma ? Oynat atalayı ya veya kapıyı. ne olabilir en fazla ? en fazla gol yersin işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün yediklerimizden daha kötüsü olmaz sanmıyorum.Kızdığım nokta selçuk artık ne verecek bu takıma ? Oynat atalayı ya veya kapıyı. ne olabilir en fazla ? en fazla gol yersin işte
Yangın tayfa hala bekler için Twitter’da bir hashtag başlatmadı mı
BAŞVURUNUZ REDDEDİLMİŞTİR.Yangın tayfaya katılayım dedimde yok. Çoğunun zekalarının düşük olduğunu gördüm
BAŞVURUNUZ REDDEDİLMİŞTİR.
Toktorcum dün bizimkiler sucaktan mı yoksa laubalilikten mi koşmaya halleri yoktu sence?BAŞVURUNUZ REDDEDİLMİŞTİR.
Yürüyememe olayı aşırı kondisyon yüklemesinden düzelir haftaya ama asıl düşündürücü olan marcao diye biri var futbol oynamak yerine instada karı kızların bir taraflarını beğeniyor
Defans hatti derken ztn bekleride koyuyorum. Nagatomo bitik mariano bitik selcuk gibi adam hala bu takiimda 90 dakika top oynuyosa biz izlemeyi birakalim bu futbolu
Aynen gerekirse giderler, hatta hemen çat diye gitmeli teknip ekip. Derhâl, bu geceye kalmamalı. Öyle böyle iki senedir şampiyon oluyor ama 34 maçın 34'ünde de top oynamadık, boş beleş şampiyon olduk şans eseri. Hemen gitsinler takım zaten kendi kendine şampiyon. Hemen bu akşam Prandelli, Denge Dengeoğlu, Tudor, Riekerink.engin bilginle beni bilgilendirdiğin için teşekkürler.Benim bundan haberim yoktu.
gerekirse Galatasarayın menfeati için teknik ekipde gider.
evet eksiksiz bir şekilde dünya yıldızlarıyla donatmış kadroyu haklısın.Hepside şu an oynamaya hazır.
çok dar açıdan bakma göremezsin.Ben başımızdakilerin ne halt olduğunu çok iyi biliyorum.Geçen seneden beri çok iyi takip ediyorum.
Lisene dön.Başkan ve yönetimin arkasında taraftar bir yere gittikleri yok.kardeş kalbini kırmak istemiyorum..Varsa yorumuma verebileceğin mamtıklı bir cevap yazarsın.Yoksa böyle sırf yazmak için yazma..
ben çok rahatım.Bunlar isterse messiyi getirsin.Hiç farketmez...
Amaç ne abicim bende memnun değilim ama sallamıyorum adamalara gereksiz yere bu sene tek satış konusunda kızarım diğer konularda gayet iyiler ama senin bir garezin var belli yoksa Ünal aysalcımısın yada dursun aydın özbekengin bilginle beni bilgilendirdiğin için teşekkürler.Benim bundan haberim yoktu.
gerekirse Galatasarayın menfeati için teknik ekipde gider.
evet eksiksiz bir şekilde dünya yıldızlarıyla donatmış kadroyu haklısın.Hepside şu an oynamaya hazır.
çok dar açıdan bakma göremezsin.Ben başımızdakilerin ne halt olduğunu çok iyi biliyorum.Geçen seneden beri çok iyi takip ediyorum.
Eyvallah yiğenim.
LiseciAmaç ne abicim bende memnun değilim ama sallamıyorum adamalara gereksiz yere bu sene tek satış konusunda kızarım diğer konularda gayet iyiler ama senin bir garezin var belli yoksa Ünal aysalcımısın yada dursun aydın özbek
Seri ile banega farklın tip adamlar ancak banegayıda buraya koysan oda bişi yapamaz tek başına 6 numarada çünkü defansif meziyeti yok zaten ofansif oyun kurucu bir adamı orda oynatarak verim beklemek saçmalıkOrta sahaya almamız gereken adam Banega idi, Seri değil.
Ah ulan Diagne , bi defolup gitmedin.
Kardeş ne anlatıyorsun ? Gözlerim kör oldu cidden. Az biraz imla vs birşeyler kullan .ya adam terlemedi bile 10 numaralı formayı verene ben yazıklar olsun o formayı kimler giydi hadi koşma ve ruhsuz bir ara pas bir sut ya bu kadar mı olmaz ya sat git fredi kirala yeter ya Kadıköy'de hakemden korkup maça çıkmayan adamdan ne olur asıl oynaman gereken maç bu sen hocam beni çıkar lan biz omuzu çıkmış kaptanımızi izledik bu elin gavuru aldığı paralar o ruhsuz halı sahada kendi öz çocuğumuz oynasın yenilelim vallaha kızmam yeter be belhanda