Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amma Fatih Terim düşmanı varmış yav 1 maçta çıktılar sığınaktan herhalde 10 yaşında bebeler
Kimse hocaya dusman degil. Herkes gibi oda isini yapicak. Hakedene forma vermekle kalmayip en son 19 yil once var olan sistemle yatip kalmayacak. Modern futbola ayak uydurcak. Yoksa bir hayalim var deyip caka satmayacak. Avrupanin en kucuk takimlari en capsiz hocalari habire madara ediyo.

Yahu şu rezil ligde en iyi ekonomiye sahip takımsın. Senin çok ciddi avantajın var.Yahu ağır oyuncularla doldurma takımı.Bu tür oyunculara rakiplerin önlem alması daha rahat oluyor.Yok arkadaş bu kadar beceriksizlik olur mu..
Ffp olmasına rağmen şu ligin içinden geçecek kadro çok rahat kurulur.

Bu söyledikerin kısa zamanda olur mu.. Çok zor...Başımızda işi bilen adamlar olsa olur da. Zaten işi bilen adamlar olsa bu işi çokdan halletmişlerdi.

Dün denizliyi seyrediyorum inanılmaz kötü takım.Evet kırmızı görmeseydik bu denizli bizi mümkün değil yenemezdi.Fakat bu durum bizim hem oyun olarak hem oyuncu kalitesi olarak çok ciddi sıkıntılarımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
maalesef hepsi ayagina top bekleyen adamlar. böyle bir kadro planlamasi olmaz. cahillikten baska bir sey degil. fifa ve peste iyi oynarsin ama gercekler acidir..

Kimse hocaya dusman degil. Herkes gibi oda isini yapicak. Hakedene forma vermekle kalmayip en son 19 yil once var olan sistemle yatip kalmayacak. Modern futbola ayak uydurcak. Yoksa bir hayalim var deyip caka satmayacak. Avrupanin en kucuk takimlari en capsiz hocalari habire madara ediyo.
Fatih Terim:Emrin olur Tayfun İnce

Bokunu cikarma ya 10 kisi kaldigimiz penalti kacirdigimiz hocamizin cezali oldugu bir macta son 10 dk yedigimiz iki golle kaybettik bu kadar
Arkadasin anlatmasina gore her istedigi yapibiliyor ama ortada basari goremiyor herhalde 2 senedir sampiyon yapiyor adam takimi zaten Dunku kararlar Hocanin kararlari degildi Bu levent ile Davala ne zaman Takimin basinda olsa puan kaybi oluyor zaten .Hoca bi sahaya ciksin ozaman gorecegiz

Yapılan kontratlar ile fatih terimle uyumu ile belki de tarihteki en iyi yönetime sahibiz. Evet beceriksizlikler oluyor ama suyun karşı tarafı 26 transfer yapıp 1 tane duzgun oyuncu almadığıni hesaba katarsak yönetime istifa diyenler kustur sikecidir bu kadar basit.

Stoperlere kızıyorum ama ya akhisar da fiorentina da denizli de tek topla kalemize geliyor.Şu kontra yeme işini çözemedik gitti

Neyse, mac sonrası yangin eden arkadaslarin yangını sönmüş gibi. Ayni tayfayi aksam Falcaonun Metz maci sonrası kendi takimiyla verdigi sicak goruntulerden sonra davet ediyorum.

Yangın tayfaya katılayım dedimde yok. Çoğunun zekalarının düşük olduğunu gördüm

Yangın tayfaya katılmak içinden gelecek.Öyle sonradan olayım, olmayayım mı denmez.
Senden olmazda işte laf sokacaksın ya..

Zekası düşük adamlar koca klübü yönetiyor yangın tayfa zekasız olmuş çok mu..

Ekli dosyayı görüntüle 56406
geçen sezon devre arası puan durumu bu haldeyken fenerli taraftar şampiyon olacağız falan diyordu, şimdi bizim taraftar ilk hafta kötü oynadık diye şampiyonluk elden gitti diyor Allah akıl fikir versin.
Surdan su takiki alip sampiyon yapan kac tane hoca var acaba dunyada hoca cezaliydi Oyucular cezaliydi birde konusurken Fatih Terim dusmanlari bunlari gormezden geliyor Sampiyon oldugumuzda ortadan kaybuluyorlar

Yahu şu rezil ligde en iyi ekonomiye sahip takımsın. Senin çok ciddi avantajın var.Yahu ağır oyuncularla doldurma takımı.Bu tür oyunculara rakiplerin önlem alması daha rahat oluyor.Yok arkadaş bu kadar beceriksizlik olur mu..
Ffp olmasına rağmen şu ligin içinden geçecek kadro çok rahat kurulur.

Bu söyledikerin kısa zamanda olur mu.. Çok zor...Başımızda işi bilen adamlar olsa olur da. Zaten işi bilen adamlar olsa bu işi çokdan halletmişlerdi.

Dün denizliyi seyrediyorum inanılmaz kötü takım.Evet kırmızı görmeseydik bu denizli bizi mümkün değil yenemezdi.Fakat bu durum bizim hem oyun olarak hem oyuncu kalitesi olarak çok ciddi sıkıntılarımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Buna kesinlikle katılıyorum. Bunda suç tamamen hocanın yönetimin değil ama hocanın yanında kendine itiraz edecek kimse yok ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt