Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
alabileceğimiz topçulardan sordum bro bu söylediklerini nereye alıyorsunTalisca
Alex teixeira
İlk aklıma gelenler benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alabileceğimiz topçulardan sordum bro bu söylediklerini nereye alıyorsunTalisca
Alex teixeira
Mitro'nun lisansi varsa onu iptal falan edebilirler belkiOzoronwoforu bosuna kadrolara yazmayin haftaya
Falcao nun gelebilmesi icin lisans cikmayacak
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Messiskorer 10 no adayları kimler
Taliscayı alamazsın ama teixeirayı alabiliriz gayettealabileceğimiz topçulardan sordum bro bu söylediklerini nereye alıyorsun
Sinir krizi geçiririz 6222Haftaya nzonzi stoper, seri 6 no Selçuk 8 çıksa şaşırır mısınız?
Fatih Hoca anladığım kadarıyla hızlı takımı bozmak istemiş.Geçen sene deplasmanlarda yine kayıptık.Hızlı oyuncular geniş alan bulamıyodu.Bütün takımlar ölümüne kapanıyodu.Fatih hoca bunu çözmek için daha teknik daha pasör adamlara yöneldi.Amaç muhtemelen bu deplasmanda kapanan takımları daha rahat açabilmek,içerde bir şekilde kazanıyorsun zatenBiz gecen senenin yildizi Fegi bile agir diye elestiriren takim komple agir oldu kontraya filan cikamayiz bu sene
10 milyondan fazla maaş alıyorTaliscayı alamazsın ama teixeirayı alabiliriz gayette
30 üstü ya o yüzden şaaptım
Diger üç büyükler de puan kaybetsin de görelim. Onlarin hali daha vahim. Marcao çok sağlam sattı maçı hala aklım orada. Ortalığı yangın yerine cevirmeye yok 2-0lik mağlubiyet için çünkü o kirmiziyi görmeden önce fena değildik yine, bekler dışında. Yenerdik cok rahat adamlar kötüydü. Marcao umarım ceza yer para cezasi vs. Yoksa olmaz böyle.
Takım bencede yaşlı ama en nefret ettiğim şey oyuncuların yaşını bilerek yanlış yazmak, Belhanda 29 , Babel ve Nagatomo 32 Jimmy 30 Donk 33 Mariano 33 yaşında , Muslera zaten kaleci onu geç.Selçuk 34
Mariano 34
Nagatomo 34
Donk 34
Babel 34
Jimmy 31
Belhanda 30
Muslera 33
Takım olarak pilimiz bitti 20’ dakikadan sonra.. yazık.
Ee falcaoda 9 milyon alıyordu son senesiydi bize geldi bu adamda aynı mantık ucl kozumuzda var alınamayacak adam değil10 milyondan fazla maaş alıyor
Hm okay.... katılmıyorum pek gerçeklerine o vakit.
Dört dörtlük değiler bu arada ama günümüzün şartlarına göre de hiçte fena sayılmazlar.
Diğer yazında mali olarak en iyisi bizis belirtmiş olmuşsun...
Iyide bu durum transferlerde Özelikle hiçbir faydası yok ki. Ffp konusundan haberin yok belki de.
Zaten deplasman özürlü bir takımız bu sene deplasmanlarda işimiz geçen seneden çok daha zor . Emre Mor dışında rakibi eksiltip çizgiye inebilecek oyuncumuz yok maalesef . Onyekuru veya Rodriguez İ çok ararız
Öyleyse birşey diyemem de Transfer konusunu bu pek etkilemiyor okadar. Aldığımız oyuncuların birçoğu İyi ama hemen hemen hepside sorunlu şekilde ayrılmış kulüplerinden. Yabancılar özelikle.Sanırım ekonomik olarak iyi derken yıldız oyunculara imza parası maaş vermekten falan bahsetmiş ffp sen haberi vardır illaki
Güzel ve bende isterim. Ama para?Talisca
Alex teixeira
Kaliteli oyuncu bulduysan sabredeceksin mesela seriyi hemen asıp kesmeler başlamış snejderde ilk geldiğinde böyleydi bildiğim kadarıylaÖyleyse birşey diyemem de Transfer konusunu bu pek etkilemiyor okadar. Aldığımız oyuncuların birçoğu İyi ama hemen hemen hepside sorunlu şekilde ayrılmış kulüplerinden. Yabancılar özelikle.
Öyle takımlarında İyi olupta bonservis ile alabildiklerimiz oyuncu çok az oluyor maalesef. Fegholi belki en iyi örnek olabili.
Adamı gözden düşmüş şekilde aldık ve bonservis de verdik bu örneklerden üstelik ayrıca ama baya zaman buldu kendisini toparlayana kadar. Çukura düşmüş futbolcuyu hayata döndürmek kolay iş değil.
Mitroglu da diğer örnek....onda başaramadık maalesef bu işi. O gerçi bitik konusunda en İlerlemiş seviyesinde olabilir