Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim futbol olarak ne istiyor belli degil, çünkü sahada oyun planımız şu, bu yüzden bu futbolcular yerine şu futbolcular transfer edildi gibi bir şey söyleyemiyoruz.

Yani 2000 kadrosuna yakın bir oyun planı desek, Hagi yerine Belhanda olur mu?

Okan yerine Seri?

Emre yerine Nzonzi?

Hakan yerine Falcao?

Yok, alakasız profilde oyuncular.

O zaman ne? Bizim transfer stratejimiz ve oyun planımız nedir?

13:00 de Stuttgart:St. Pauli maci var. Degisik, tuhaf, riskli ve zevkli bir sistem görmeyi isteyen maca baksin.

Simdi ben yazdim diye inadina boktan oynarlar herhalde.

Selçuk 34
Mariano 34
Nagatomo 34
Donk 34
Babel 34
Jimmy 31
Belhanda 30
Muslera 33

Takım olarak pilimiz bitti 20’ dakikadan sonra.. yazık.
nando kaleci 40 a kadar oynar.
Belhanda (cöp felan da 29 yas en ideal yas. Sadece bu herif cöp. Fegh de 29 mesela)
Donk yedek . Selcuk normalde yedek + uzatmak mallikti
Jimmy yedek
Mariano + Nagatomo kritik dedigin gibi

Terim futbol olarak ne istiyor belli degil, çünkü sahada oyun planımız şu, bu yüzden bu futbolcular yerine şu futbolcular transfer edildi gibi bir şey söyleyemiyoruz.

Yani 2000 kadrosuna yakın bir oyun planı desek, Hagi yerine Belhanda olur mu?

Okan yerine Seri?

Emre yerine Nzonzi?

Hakan yerine Falcao?

Yok, alakasız profilde oyuncular.

O zaman ne? Bizim transfer stratejimiz ve oyun planımız nedir?
30 üstü milfler

Ribery Ribery Ribery... Kilidi açacak adam geçecek çalım atacak adam lazım. 1.5 2 milyon Euroya 1 sene gelsin oynasın. Kapanan takımlara karşı ligde çok rahatlatır. Ben de isterim Onyekuru tarzı genç bir kanat ama şu haftaya bırakılmayacak bir transfer maalesef. Kolay kolay o tarz bir adam bulamayız.

Selçuk penaltıyı atsa Marcao kırmızı görmeseydi maç 3-0 3-1 falan biterdi penaltıya kadar gayet iyidik bence. Bütün pozisyonları biz bulduk. Ayrıca hava çok sıcak ve nemli çıkın dısarı 10 dakika koşun bakalım ne olacak. Kolay değil 1 saat 1 kişi eksik oynamak o hava şartlarında.
Saglikli adamsan hic birsey olmaz. Su sicak hava palavrasi gercekten SIKTI. Biz, Iskenderun sicaginda oglen 3 4'e kadar denizde yuzer, sonra 6 8 arasi da deli gibi futbol oynardik. Yok sicakmis yok nemmis vs vs. Bu adamlar 70 yasinda kalp hastasi degiller.

Bu takımdan en az 3 kişinin gitmesi lazım ama halen tık yok. Özellikle Mitro kesin gitmeli adam bitirmiş kafasında futbolu. Selçuk da forma şansı bulmamalı bir daha. Onun yerine dün Donk 6 numarada oynasa daha dirençli olurduk. Seri de bırakın 8 oynasın bi zahmet adam 6 numarada harcanıyor resmen.

Ribery Ribery Ribery... Kilidi açacak adam geçecek çalım atacak adam lazım. 1.5 2 milyon Euroya 1 sene gelsin oynasın. Kapanan takımlara karşı ligde çok rahatlatır. Ben de isterim Onyekuru tarzı genç bir kanat ama şu haftaya bırakılmayacak bir transfer maalesef. Kolay kolay o tarz bir adam bulamayız.
Kapiya yanasamiyoruzki kilidi acalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt