Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından biri şu an değişmeli Belhanda yerindede banegayı getiririz olur biter ama monchi veririm banegayı orası muamma bu arada illa 10numara diyorsan teixeirayı 7 8 civarına kapatırız bence maaşı yüksek olur orası ayrı
Banega tempolu bi oyuncumu? Bilmedigimden soruyorum

———————-Muslera———————
Mariano—Luyindama-Donk—Linnes—
———————Nzonzi———————-
————-Seri————Atalay—————
-Feghouli——————————Babel—
————————Falcao——————-

Üstüne basa basa söylüyorum Falcao sali günü gelirse Bu kadroyla çikmaliyiz netttt

Hiç farkermez.
nzonzi, falcao transferlerine yazık olacak.

Çok enteresan. Takım 2 senedir şampiyon ve oyunculara cazip teklifler gelmiyor. Oynanan oyunun herkes farkında. Bu yüzden bu sene kadroyu yenileyemedi hoca sanıyorum. Yedekte hala Donk, Selçuk varsa üstüne Adem Büyük falan alınıyorsa bu planlamada vasatlık vardır üzgünüm. Jordan Ibe tarzında biri gelse de hızlı kanat oyuncusuyla sahadaki kasvetli, ağır oyun yerini kanatlara akabilen, akıcı oyuna dönse. Takım adına en büyük dileğim bu bundan sonraki transfer sürecinde. Pas, pas, pas, pas... öğk!

Çok enteresan. Takım 2 senedir şampiyon ve oyunculara cazip teklifler gelmiyor. Oynanan oyunun herkes farkında. Bu yüzden bu sene kadroyu yenileyemedi hoca sanıyorum. Yedekte hala Donk, Selçuk varsa üstüne Adem Büyük falan alınıyorsa bu planlamada vasatlık vardır üzgünüm. Jordan Ibe tarzında biri gelse de hızlı kanat oyuncusuyla sahadaki kasvetli, ağır oyun yerini kanatlara akabilen, akıcı oyuna dönse. Takım adına en büyük dileğim bu bundan sonraki transfer sürecinde. Pas, pas, pas, pas... öğk!
Sebebi belli, şampiyon olduk ama çok da iyi top oynamadık. Özellikle bu sene kötüydük. Yoksa gol rekoru kırmız 27 yaşında bir golcüyü şimdiye kadar çoktan satmış olmalıydık. Onun haricinde oyuncularımızın yaş ortalamasının yüksek olması ve aldıkları maaşın çok olması da diğer sebepler. Gerçi bu oyuncuları alırken de ahım şahım paralar vermedik. Ffp bitmeden bonservisle adam akıllı oyuncu alamayız bence.

Burada denayere brumaya tellese fernandoya alayına çöp deniliyordu hepside çok üst düzey takımlarda oynuyorlar o yüzden yorumları çok ciddiye alıp sinirlenmeyin boşuna.

Arkadaş hala neyi ispat etmeyi çalışıyorsun anlamakda zorluk çekiyorum.
ciddiye alma dediğim yorumların hepsi bu takımın gerçekleri.

Bu saydığın isimlerin hiçbirisne çöp denilmiyordu.Varsada iki,üç kişi olabilir.Ne yani bu azınlığa göre mi yorum yapıyorsun.

Mariano Babel'e gönderdi, Babel kontrol edip pas tercihi aradı Belhanda'ya bıraktı, Belhanda çalım atmaya kalkıp topu çekmeye çalışırken top kaybı yaptı :cautious: Sanırım takım adına en güzel haber bu top kayıpları sonrası arkada 1,96'lık bir yaratığı görecek olmamız. Oyun seviyesini yukarıya taşımak varken elbisenin yırtık taraflarını yamamaya seviniyoruz. Hoşgeldin Türkiye Süper Ligi!

Banegaya 10 numarada oynatmak istiyorsan, ayni Kruse gibi arkasinda iki tane cigersiz box to box oyuncu olmasi lazim. Yoksa verim alamazsin

Mesela

Mendy - Cyprien

Banega

bu olur, Mendy top kapma dinamik bir 6 numara, cyprien gecis oyununa oynayabilen cift yonlu 8 numara.

Telles, Denayer, Onyekuru güzel referanslar oldu. Yabancı genç yetenekler kolay ikna olacaktır ekibimize gelmeye.

tellesin genel porto performansına baktım da dün gece, uçmuş resmen. 146 maçta 12 gol 44 asist yapmış. beğenilmiyordu burada

Denayer de vasat bulunuyordu, çöp diyenler falan vardı

Şampiyon olduğumuz neredeyse her sene kanatlarımızda Rodrigues ve Onyekuru tarzı hızlı hücumcular oldu, bu sene de bu eksiklik tamamlanmazsa çok ararız. Yönetim ve teknik heyetin bilgisine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt