Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.970
- 16.572
- 2.648
James <> Belhanda ltf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodriguez olan miJames <> Belhanda ltf
Banega tempolu bi oyuncumu? Bilmedigimden soruyorumEn azından biri şu an değişmeli Belhanda yerindede banegayı getiririz olur biter ama monchi veririm banegayı orası muamma bu arada illa 10numara diyorsan teixeirayı 7 8 civarına kapatırız bence maaşı yüksek olur orası ayrı
———————-Muslera———————
Mariano—Luyindama-Donk—Linnes—
———————Nzonzi———————-
————-Seri————Atalay—————
-Feghouli——————————Babel—
————————Falcao——————-
Üstüne basa basa söylüyorum Falcao sali günü gelirse Bu kadroyla çikmaliyiz netttt
Beyler bu ayakkabıyı nereden bulabilirim bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 56417
950 TL
Çok istendiği için yazdım yoksa öyle ciğersiz bir adam değil belhandadanda temposuz galibaBanega tempolu bi oyuncumu? Bilmedigimden soruyorum
Sebebi belli, şampiyon olduk ama çok da iyi top oynamadık. Özellikle bu sene kötüydük. Yoksa gol rekoru kırmız 27 yaşında bir golcüyü şimdiye kadar çoktan satmış olmalıydık. Onun haricinde oyuncularımızın yaş ortalamasının yüksek olması ve aldıkları maaşın çok olması da diğer sebepler. Gerçi bu oyuncuları alırken de ahım şahım paralar vermedik. Ffp bitmeden bonservisle adam akıllı oyuncu alamayız bence.Çok enteresan. Takım 2 senedir şampiyon ve oyunculara cazip teklifler gelmiyor. Oynanan oyunun herkes farkında. Bu yüzden bu sene kadroyu yenileyemedi hoca sanıyorum. Yedekte hala Donk, Selçuk varsa üstüne Adem Büyük falan alınıyorsa bu planlamada vasatlık vardır üzgünüm. Jordan Ibe tarzında biri gelse de hızlı kanat oyuncusuyla sahadaki kasvetli, ağır oyun yerini kanatlara akabilen, akıcı oyuna dönse. Takım adına en büyük dileğim bu bundan sonraki transfer sürecinde. Pas, pas, pas, pas... öğk!
var seri; ama adam 6 oynatiliyorGhezzal gibi pas atan yok bu takimda
Burada denayere brumaya tellese fernandoya alayına çöp deniliyordu hepside çok üst düzey takımlarda oynuyorlar o yüzden yorumları çok ciddiye alıp sinirlenmeyin boşuna.
nike tan bulabilirsinBeyler bu ayakkabıyı nereden bulabilirim bilen var mı?
Telles, Denayer, Onyekuru güzel referanslar oldu. Yabancı genç yetenekler kolay ikna olacaktır ekibimize gelmeye.
bende aradım nette ama model koduna dair hiçbir ibare yokBeyler bu ayakkabıyı nereden bulabilirim bilen var mı?
Kişiye ozel mi acaba ?bende aradım nette ama model koduna dair hiçbir ibare yok