Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juventus diyenleri anlamıyorum.Hocanın kazandırdığı paralar daha mı az oluyor ?
Mancinin o devre arası transfer dönemini unutmuşsun herhalde
O kadar adam aldırdı bir tek Telles tuttu onu da zaten neredeyse aldığımız fiyata anca satabilmiştik
Yaver cevap ver hemen @Hamza Hamzoğlu
Juventus diyenleri anlamıyorum.
Mancinin katkısı sıfırın bir tık üstü olmuştur o oku Juventus maçında da.
Özellikler İstanbul'da ki maçı net saha şartları ve o taraftara yazılır.
E.Mor.........Feghouli.........Babel
.......................Falcao
Hoca Belhanda sevgisini bir kenara bırakıp böyle bir kadro tercihi yapar mı acaba?
Acaba bek almak gibi bir düşüncemiz var mı ? Ligde bile sos verirken avrupada elek ederler bu beklerle bizi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne tur bir gerizekalilik seviyesine ulaştık gerçekten hayret.antuda takılın ,burayı rahat birakinGood luck yazdı diye gelmiyorum diye mi anlam çıkartınız gerçekten?
![]()
Ne tur bir gerizekalilik seviyesine ulaştık gerçekten hayret.antuda takınsınlar,burayı rahat birakin
Bu adamlarla geçen iki sene 7 şer deplasman galibiyeti aldik'' Galatasaray 2014-15, 2017-18, 2018-19 sezonlarında hamza hamzaoğlu ve fatih terim ile şampiyon olurken Bruma, Yasin, Rodrigues ve Onyekuru hızlı kanat hücumlarının yıldızlarıydı. Bu doğru model varken kanatlarda Babel-Jimmy Durmaz modeline geçilmesinin yanlış olduğunu hazırlık maçlarından itibaren görüyoruz. Nzonzi ile Falcao da takıma katılsa Galatasaray rakip sahaya hızlı geçemediği ve yeni bir Onyekuru bulamadığı sürece pozisyon üretmekte çok zorlanır. ''
Levent Tüzemen - Sabah
levent tüzemen gibi eski kafa bir yorumcu bile görmüş şu durumu ama bizim hoca bunu hesap edemedi.
bir de yıllardır hep atlet kenar oyuncularına hayranlık duymuş bir hoca bu yani.
nasıl iş anlamıyorum.
Bu adamlarla geçen iki sene 7 şer deplasman galibiyeti aldik
En az onun kadar alırız, asıl sorun belhandabu sene onu da alamaz bu takım.![]()