Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın kazandırdığı paralar daha mı az oluyor ? :D

Mancinin o devre arası transfer dönemini unutmuşsun herhalde

O kadar adam aldırdı bir tek Telles tuttu onu da zaten neredeyse aldığımız fiyata anca satabilmiştik
Juventus diyenleri anlamıyorum.

Mancinin katkısı sıfırın bir tık üstü olmuştur o oku Juventus maçında da.

Özellikler İstanbul'da ki maçı net saha şartları ve o taraftara yazılır.

Yaver cevap ver hemen @Hamza Hamzoğlu

Bak ben Tellesi severim hatta konusuna bak istiyorsan herkes Carole'u överken keşke geri dönsen felan diye mesajlarımda vardır

Satıldığı vakitlerde forumun alayı bayram ediyordu

Mancininin yaptığı ender doğru işlerden biriydi Telles o konuda hakkını verdim zaten

Juventus diyenleri anlamıyorum.

Mancinin katkısı sıfırın bir tık üstü olmuştur o oku Juventus maçında da.

Özellikler İstanbul'da ki maçı net saha şartları ve o taraftara yazılır.

Mancini ile ilgili övebileceğim şeyler Telles olayı + Juventus deplasmanında takımı yalnız bırakmaması ve akabinde gelen puan + he birde tazminat almamıştı o var

Onun haricinde rezil bir sezon geçirmiştik nasıl hala arkasından ağlanıyor aklım almıyor

Belhanda gidip Banega ve Falcao gelsin bir de ya sag bek ya da sol bek alip Ocak ayina kadar idare edelim. Mario ismi geciyor ama onun hakkinda video disinda bilgim yok. Fakat ya sag bek ya da sol bek mutlaka alinmali. En azindan bir tanesini kurtaralim.

'' Galatasaray 2014-15, 2017-18, 2018-19 sezonlarında hamza hamzaoğlu ve fatih terim ile şampiyon olurken Bruma, Yasin, Rodrigues ve Onyekuru hızlı kanat hücumlarının yıldızlarıydı. Bu doğru model varken kanatlarda Babel-Jimmy Durmaz modeline geçilmesinin yanlış olduğunu hazırlık maçlarından itibaren görüyoruz. Nzonzi ile Falcao da takıma katılsa Galatasaray rakip sahaya hızlı geçemediği ve yeni bir Onyekuru bulamadığı sürece pozisyon üretmekte çok zorlanır. ''
Levent Tüzemen - Sabah​

levent tüzemen gibi eski kafa bir yorumcu bile görmüş şu durumu ama bizim hoca bunu hesap edemedi.

bir de yıllardır hep atlet kenar oyuncularına hayranlık duymuş bir hoca bu yani.

nasıl iş anlamıyorum.

'' Galatasaray 2014-15, 2017-18, 2018-19 sezonlarında hamza hamzaoğlu ve fatih terim ile şampiyon olurken Bruma, Yasin, Rodrigues ve Onyekuru hızlı kanat hücumlarının yıldızlarıydı. Bu doğru model varken kanatlarda Babel-Jimmy Durmaz modeline geçilmesinin yanlış olduğunu hazırlık maçlarından itibaren görüyoruz. Nzonzi ile Falcao da takıma katılsa Galatasaray rakip sahaya hızlı geçemediği ve yeni bir Onyekuru bulamadığı sürece pozisyon üretmekte çok zorlanır. ''
Levent Tüzemen - Sabah​

levent tüzemen gibi eski kafa bir yorumcu bile görmüş şu durumu ama bizim hoca bunu hesap edemedi.

bir de yıllardır hep atlet kenar oyuncularına hayranlık duymuş bir hoca bu yani.

nasıl iş anlamıyorum.
Bu adamlarla geçen iki sene 7 şer deplasman galibiyeti aldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt