- 3 Haziran 2015
- 56.748
- 65.883
- 4.143
kenan Karaman yine güzel yazdi be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla sevgi ilgi görünce bi tarafı kalktı sağlam bi tokadı hakediyorbu adam resmen bozuldu.. ilk geldiğinde efendi bir hali vardı
Bu olay her mevki icin geçerli kendini vazgeçilmez zanneden salıyorkaan ayhanı alın
dün maçtan önce de yazdım bu stoperlerin rahat bırakılmaması lazım
ertuğrul ile ahmet çalık ile olacak iş değil bunlar
adam korkacak formayı vermekten
marcaoyu 2 hafta keselim görelim neler oluyor
yine maçtan günler önce yazdım ilk maçta marcaoyu kesip ozonu koysak en azından mesajı alırdı kendisi
evli de karısı hamile libido tavan yapmış ya da abazabu adam evli değilmiydi
Abazalıktan düz duvara tırmanıyorliboda tavan yapar da gizli gizli yaparsın bu adam herkese ilan ediyor

Fatih hoca da dediğini yapabilir Emrekaan ayhanı alın
dün maçtan önce de yazdım bu stoperlerin rahat bırakılmaması lazım
ertuğrul ile ahmet çalık ile olacak iş değil bunlar
adam korkacak formayı vermekten
marcaoyu 2 hafta keselim görelim neler oluyor
yine maçtan günler önce yazdım ilk maçta marcaoyu kesip ozonu koysak en azından mesajı alırdı kendisi
Seri ile belhanda yı aynı anda kadrolara yazmaya devam edin akıllanma yok gram yemin ederim..eğer belhanda gitmezse söyle bir dizilim yapılabilir mi?
feguli seri nonzi belhanda
falcao babel
Everton-watford maçı var. Oynaması gereken herkes yedek bu ne lan
Seri ile belhanda yı aynı anda kadrolara yazmaya devam edin akıllanma yok gram yemin ederim..
Dün yazmıştım tekrar yazayım.Kanat stilinin değişmesinin sebebi deplasman fobisidir bence.Hızlı kanatlar açık alana ihtiyaç duyuyordu ve süper ligde deplasmanda açık alan bulmak imkansız.İçerde bir şekilde maçı çözüyosun zaten ama deplasmanda rakipler komple kapanıyor ve hızlı kanatların yapacağı bir şey kalmıyor.Fatih hoca bu sorunu çözmek için daha pasör daha dar alan oyuncularını transfer etti.'' Galatasaray 2014-15, 2017-18, 2018-19 sezonlarında hamza hamzaoğlu ve fatih terim ile şampiyon olurken Bruma, Yasin, Rodrigues ve Onyekuru hızlı kanat hücumlarının yıldızlarıydı. Bu doğru model varken kanatlarda Babel-Jimmy Durmaz modeline geçilmesinin yanlış olduğunu hazırlık maçlarından itibaren görüyoruz. Nzonzi ile Falcao da takıma katılsa Galatasaray rakip sahaya hızlı geçemediği ve yeni bir Onyekuru bulamadığı sürece pozisyon üretmekte çok zorlanır. ''
Levent Tüzemen - Sabah
levent tüzemen gibi eski kafa bir yorumcu bile görmüş şu durumu ama bizim hoca bunu hesap edemedi.
bir de yıllardır hep atlet kenar oyuncularına hayranlık duymuş bir hoca bu yani.
nasıl iş anlamıyorum.
@Koray Akgerman bu takim nasil duzelir reis, falcao geldi varsayarsak.
Hangi dizilis, hangi taktikle
Emreyide deneyebilirler 10 no Tam onun pozisyon aslinda