Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan ayhanı alın

dün maçtan önce de yazdım bu stoperlerin rahat bırakılmaması lazım

ertuğrul ile ahmet çalık ile olacak iş değil bunlar

adam korkacak formayı vermekten

marcaoyu 2 hafta keselim görelim neler oluyor

yine maçtan günler önce yazdım ilk maçta marcaoyu kesip ozonu koysak en azından mesajı alırdı kendisi
Bu olay her mevki icin geçerli kendini vazgeçilmez zanneden salıyor

kaan ayhanı alın

dün maçtan önce de yazdım bu stoperlerin rahat bırakılmaması lazım

ertuğrul ile ahmet çalık ile olacak iş değil bunlar

adam korkacak formayı vermekten

marcaoyu 2 hafta keselim görelim neler oluyor

yine maçtan günler önce yazdım ilk maçta marcaoyu kesip ozonu koysak en azından mesajı alırdı kendisi
Fatih hoca da dediğini yapabilir Emre
Zamanında küçük hakanı, Ergün’ü suatı bile kesmişti.Oynamayanı affetmez.

Deplasmanlarda ileriye taşıyacak adam ne demektir ya? Deplasmana gidip otobüs mü çekiyoruz kendi kalemizin önüne? Kontra atağa mı ihtiyacımız var.

Bizim deplasman sorunumuz orta 4-1-4-1 deki 8-8 ve 6 numaramız. Zaten seni bekliyorlar kalelerinin önünde Anadolu takımları.

4-2-3-1 oynaması lazım hocanın. Eğer aklında pas oyunu ile oyunu ileriye yıkmak varsa bu orta saha oyuncuları ile bu taktikte o iş cidden zor.

Belhanda - Nzonzi ve 10’a da Seri’yi koysak çok daha iyi ve dengeli bir oyun izleyeceğimizi ve oyuncularımızın da o kadar statik olmadığını görebiliriz.

4-1-4-1 de orta sahanı delik deşik ediyorlar. Dün ısı haritalarında bizi ortadan nasıl delmeye çalıştıklarını ve başardıklarını görebilirsiniz. Seri’nin sağına ve soluna girmişler sürekli.

Rakip teknik adam cidden iyi analiz etmiş bizi ve orta saha oyuncuları sürekli Seri Babel Jimmy arasındaki bölgede topla buluşmuşlar. Nzonzi’nin de aynı kadere mahkum olması mümkün aynı Seri gibi.

Radikal bir karar alıp 4-2-3-1 e dönsek beklerimiz de rahatlayacak, stoperlerimize de bu kadar yük binmeyecek. Hatta ihtiyacımız olan tek transfer gerçek bir 10 numara olur bu taktikle.

Hocam hazırlık maçlarında bile denemedi. Teknik ekipten okuyan varsa 3 deplasman maçında deneyin en azından şunu.

Kaan Ayhan treni kaçtı beyler. Ertuğrul ise bizim kalibremizde bir adam değil. Bu yapıda bir adam için cüzi de olsa harcama yapmak ziyana girer. Geri dörtlünün lakayt ve boktan oyununa rağmen kalan süreçte defans için takviye yapacağımızı şahsen düşünmüyorum.

'' Galatasaray 2014-15, 2017-18, 2018-19 sezonlarında hamza hamzaoğlu ve fatih terim ile şampiyon olurken Bruma, Yasin, Rodrigues ve Onyekuru hızlı kanat hücumlarının yıldızlarıydı. Bu doğru model varken kanatlarda Babel-Jimmy Durmaz modeline geçilmesinin yanlış olduğunu hazırlık maçlarından itibaren görüyoruz. Nzonzi ile Falcao da takıma katılsa Galatasaray rakip sahaya hızlı geçemediği ve yeni bir Onyekuru bulamadığı sürece pozisyon üretmekte çok zorlanır. ''
Levent Tüzemen - Sabah​

levent tüzemen gibi eski kafa bir yorumcu bile görmüş şu durumu ama bizim hoca bunu hesap edemedi.

bir de yıllardır hep atlet kenar oyuncularına hayranlık duymuş bir hoca bu yani.

nasıl iş anlamıyorum.
Dün yazmıştım tekrar yazayım.Kanat stilinin değişmesinin sebebi deplasman fobisidir bence.Hızlı kanatlar açık alana ihtiyaç duyuyordu ve süper ligde deplasmanda açık alan bulmak imkansız.İçerde bir şekilde maçı çözüyosun zaten ama deplasmanda rakipler komple kapanıyor ve hızlı kanatların yapacağı bir şey kalmıyor.Fatih hoca bu sorunu çözmek için daha pasör daha dar alan oyuncularını transfer etti.

@Koray Akgerman bu takim nasil duzelir reis, falcao geldi varsayarsak.

Hangi dizilis, hangi taktikle

Valla bu top cevirme temposuyla zor.

Turkiye ligini gotururuz bir sekilde.

Ama avrupada is yapabilmek icin

Mariano
Donk
Selcuk
Belhanda
Diagne
Mitroglu

Ndan kurtulmaliyiz.

Babel ve Jimi yedek olmali.

Dinamik sag bek, Banega, Yeni onyekuru, Falcao , Marcao yu zaman zaman yedek oturtacak stoper bu takimin cehresini baya degistirir.

Seneye de Nagatomo da gitmeli.

Bizim kanatlari gecen seneki kaliteye cikartmamiz sart. Belhanda yerine cezalandirici da sart.

Seri-Nzonzi topu iyi ve hizli ceviren oyuncular amaa iyi is yapabilmeleri icin onlarin da hizli kanatlara ihtiyaci var.

--------Falcao--------
Onye-Banega-Fegh

hucum hattina ne kadar yakinlasirsak o kadar iyi takim oluruz Mariano yu da yenisiyle degistirince.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt