Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An

Abi gerçekten yok artık ya seriyle ndiayei karşılaştırmak ne aralarında 50 gömlek vardır rahat
Yaw yuru git 3 mactir goruyoruz hic bi numarasi yok onundeki adama pas atmaktan baska Sabah aksam.sovdugunuz belhanda dikine oynuyo top kaptiriyo bu onundeki adama pas verirken bile zar zor veriyo

Seri ile olmaz.o is ne top kapiyo ne basiyo ne hizi var ne gucu var Bom bos bi herif gsc ovdugunde anlamaliydik zaten ndayeye kafasi kesilmis tavuk gibi kosuyo diyolar keske ndayeye olsada kafasi kopuk tavuk gibi kossa hic degilse Nzaonziyi rahatlatir

Yeni gelen oyuncuların takıma, lige, ülkeye uyum sağlaması için zaman vermeliyiz. Seri ve Emre Mor'un takımı sahiplenme göstermemeleri normal. Motive değiller henüz. Gerçi son lig maçında hangi oyuncu motiveydi ki hazır, diri halleriyle performanslarını görelim? Takım halinde motive, takım halinde bir şeyler yapmaya çalışan takım kurgusu içinde görmek lazım bir de Seri'yi.

Şimdi pato takımda olacaktınönde falcao arkasın pato sol kanatta babel sağ kanatta feghouli tam bir görsel şölen izlerdik boşa çıkınca brezilyaya gitti mallık etti

Zor o topun çıkması yav, muslerayı eleştiririm çoğu zaman aldığı paradan ötürü de dün onluk bir durum yoktu. Ha bu maç şampiyonluk düğümlerinden biri olsaydı 0-0 biterdi :D

Babel çok statik yahu, ayağına topu vereceksin illa, bruma-garry-henrykuru ‘dan gözümüz alışmış pırpır kanatlara. Feghouli gelince de sağ kanattaki durumda aynı olacak. İleride pres yapacak tek adam belhanda kalıyor, o da bu durgunlukta “ben ne yapıcam lan diğerleri kımıldamazken” derse sıkıntı büyük.
ileriye digane yi cikar yatabareyi koy babel versin alsin ozaman bak nasil.etkili oluyor falcao gelince babelin etkisi hissedilir

dün bizim bonus genc yedeklerde yok muydu? golcülüğü nolur bılmıyorum ama o cocuk ılerde ıyı kosturuyor

Ağır kanlı yönetimizden ötürü Falcao dışında transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Kalan zamana bağlı olarak beklerin değişmesi, Belhanda'nın satılıp, Banega'nın alınması hayalden öteye geçmeyecek senaryolar.

Yeni gelen oyuncuların takıma, lige, ülkeye uyum sağlaması için zaman vermeliyiz. Seri ve Emre Mor'un takımı sahiplenme göstermemeleri normal. Motive değiller henüz. Gerçi son lig maçında hangi oyuncu motiveydi ki hazır, diri halleriyle performanslarını görelim? Takım halinde motive, takım halinde bir şeyler yapmaya çalışan takım kurgusu içinde görmek lazım bir de Seri'yi.
Vallah yemin ederim ilk defa yeni gelen bi adami elestiriyorum normalde beklerim biraz hirs olur kendini gostermek olur kosar basar bisey yapar hic biri yok insallah duzelsin

8 numaradan bekledigim herseyi bugun mert hakan yapti..Teknik,uzun paslar adam gecme, defans ve en onemlisi adam yorulmuyor beyler..Altinordu alt yapisi var adamda ayrica baktim simdi

Dünde bu dediklerini Recep Niyaz yapmıştı. Sanırım Belhanda dışında herkes bunları yapıyor. Yerli noktasından işe bakarsak Recep bu sene transfer yaptı sanırım alamıyoruz. Mert'in durumunu bilmiyorum ama 8 numaraya bir Türk şart. 6 için Mehmet Özcan var ama ilgilenmiyormuşuz. Neyse yoruldum ben bunları yazmakatan artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt