Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.726
- 11.793
- 1.163
Atalay bence de potansiyelli ama çerez gibi bu seviyede ciddi süre versek çocuğa denmedik kalmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sponsor olayında Şeref Aydın nef demiş de, sanki nef aynı ücretle kola geçmeyi kabul etti gibi haberler okumuştum daha iyi bir sponsor bulunursa falan, belki öyle bir şey olabilir.
Bu arada, @Ahmet Ulukırlı reis bugün spor var mı
Hiçte öyle değil geçenki hazırlık maçında belhandaya kızdığı çok belliydi ki antrenman fotolarındada eskisi gibi samimi değiller sanki bakalım gidebilir belhanda hiç beklemediğimiz bir anda ben falcaonun gelişinden sonra bir hareketlilik bekliyorum bir günde 2 adam yolayıp 2 adam getirebiliriz tabi birsz tuzlu olacak doğal olarak yapcak bişi yokhoca tahtaya musleradan sonra belhandayı yazıyor o yüzden tartısmak yersiz bence yani biz ne desek bos.
ts olurHaftanin kazanani fb olacak
Gecen senede ilk hafta bursayi yenmislerdi sonrasini gördükHaftanin kazanani fb olacak
Fb ic sahada rahat alirts olur
Düzelttim umarım doğruyu görürsünBelhanda nefretinin en büyük sebebi belhandabňın Sneijderin forma numarasını alması kim ne derse desin. Başından beri sevilmedi bu yüzden ve sevilmeyecek de. Feghouli olmasa nah şampiyon olurduk geçen sene.
Zor o topun çıkması yav, muslerayı eleştiririm çoğu zaman aldığı paradan ötürü de dün onluk bir durum yoktu. Ha bu maç şampiyonluk düğümlerinden biri olsaydı 0-0 biterdiBence tek babel savunma arkasi kosu yaoti kaleciye pres yapti 2 0 oldugunda bile cabaladi birde muslera ama yedigi ilk golu acaba cikarabilirmiydi
rakibi kim?Fb ic sahada rahat alir
Keske simdiden evde fire verselerGecen senede ilk hafta bursayi yenmislerdi sonrasini gördük
fb kümede kalsın önce sonra haftanın kazananı olurHaftanin kazanani fb olacak
Bu hafta alirlar sonraKeske simdiden evde fire verseler
Bu sene deplasmanda kim daha cok puan toplarsa sampiyon olacak anlasilan
İyi güzelde sol kanatta kim oynayacak, emre mor ve feguli sağda oynuyorlar
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 numaradan bekledigim herseyi bugun mert hakan yapti..Teknik,uzun paslar adam gecme, defans ve en onemlisi adam yorulmuyor beyler..Altinordu alt yapisi var adamda ayrica baktim simdi