Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.347
- 11.899
- 1.298
Tamam ozaman hadi sana iyi gecelerForvet arkasına Feg'i koyarım Babel'i koyarım Belhanda'yı koymam benim takımımda Belhanda kadroya giremez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam ozaman hadi sana iyi gecelerForvet arkasına Feg'i koyarım Babel'i koyarım Belhanda'yı koymam benim takımımda Belhanda kadroya giremez.
Atalay da ısrar etsek belhandadan daha faydalı olur kanaatindeyimCok hata yaptigi dogru ama tehlikeli ataklarımızın hepsinde belhandanin etkisiyle oluyor .selcuk hic pas hatasi yapmiyor onu begeniyorsun o zaman?.
Onun için senin bir takımın yok![]()
Hicbirsey de olmazSerinin icinden gecerler.
Feneri Kadıköy’de yener telafi ederiz. 20 senedir 3 puan altmışlığımız yok Denizli maçı yüzünden bu seneye nasipmiş yapacak birşey yokRenktaşlar dünkü maç bizim için büyük kayıptı her açıdan, ilk maç falan doğru tamam da, garanti deplasmanlardan biriydi. Yeni çıkmışlar lige ve ilk maçlarıydı. Maça gelince, belhanda olmaz arkadaşlar basit kaptırıyor geri kovalamıyor, stoper mecbur kart görüyor onun yüzünden, selçukta aynı şekilde, bizim stoperler gerçekten şımarık oynuyorlar basit oynasana kardeşim, donkla başlamalıydık böyle maçlar onun maçları, afrika kupası milli maçlar da olunca aslar kamp yemedi doğru dürüst, falcaoya odaklandık takımın motivesi kayboldu. Bide bence biz onyekuruyu çok arayacağız yıllardır o tarz oyuncularımız vardı ve ona göre oynuyorduk, bu sene işimiz çok kolay değil, umarım imparatorun konsantresi bozulmaz da çabuk toparlanırız, herkese selamlar saygılar...
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banega netjoao mariomu banegamı bize daha uygun marionun yaşı daha genç bonservisleride yakın olur ama form durumlarıda önemli
HayirdirRadamel Falcao to Galatasaray, here we go!
Bence tek babel savunma arkasi kosu yaoti kaleciye pres yapti 2 0 oldugunda bile cabaladi birde muslera ama yedigi ilk golu acaba cikarabilirmiydiYav nefreti bırakın da dün bi tane “ulan tek başına didiniyor” dediğiniz adam var mıydı sahada?
Belki luyindama dersiniz ki sona doğru o da kayışı koyuverir gibi oldu. Belhanda dediğiniz adam zaten laubali, takım da berbat ötesi olunca saldım çayıra oluyor. Belki de dün geldiğinden beri en kötü oynadığı maçlardan biriydi, çabalamadı bile.
Damatlık takımım var.Zaten senin var !
Galatasaray'da futbolcuya forma verilmez.fubolcu formayı ALIR...Atalay da ısrar etsek belhandadan daha faydalı olur kanaatindeyim
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle Diagne küçük takım oyuncusu tam Monacoluk. Açık alan falan da rahat bulur. En kötü 20 de atar orda 10 ü penaltıdan. Falcao +10 ver götürFalcao kesin jardim'i tokmaklıyor. Diagne verelim ablama