Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli stoper almak zorundayiz ama piyasada alabilecegimiz ve bize katki verecek olan bir yerli stoper yok gibi. Mert Cetin vardi Roma'ya gitti, Omer Toprak vardi Werder Bremen'e gitti.

Renktaşlar dünkü maç bizim için büyük kayıptı her açıdan, ilk maç falan doğru tamam da, garanti deplasmanlardan biriydi. Yeni çıkmışlar lige ve ilk maçlarıydı. Maça gelince, belhanda olmaz arkadaşlar basit kaptırıyor geri kovalamıyor, stoper mecbur kart görüyor onun yüzünden, selçukta aynı şekilde, bizim stoperler gerçekten şımarık oynuyorlar basit oynasana kardeşim, donkla başlamalıydık böyle maçlar onun maçları, afrika kupası milli maçlar da olunca aslar kamp yemedi doğru dürüst, falcaoya odaklandık takımın motivesi kayboldu. Bide bence biz onyekuruyu çok arayacağız yıllardır o tarz oyuncularımız vardı ve ona göre oynuyorduk, bu sene işimiz çok kolay değil, umarım imparatorun konsantresi bozulmaz da çabuk toparlanırız, herkese selamlar saygılar...

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize bir hava lazım, o da Falcao ile takıma gelecek. Beklerimiz yaşlı, ortasahamız dişli olmasa da aslanlar gibi taraftar topluluğumuz var ve iç saha maçlarında rakip kim olursa olsun kazanma şansımız yüksek.

Kalecin üst düzey, ortasahan Nzonzi ile güçlendi, forvetin de Falcao olursa işler baya yoluna girer. Ben çok karamsar bakmıyorum.

Nzonzi seri Belhandayla iç sahada 2 fark atamayacağız takım yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyi komedi onu soyle senin iki stoperin daglara taslara lyundaminin kaptirdigi toplarin ikisi gol olsa komedi diyecekmisin
birakin tabela taraftarligini takimin hepsi.bok gibi ozellikle belhandaya saldirmayin

Şut çekmeyi bilmeyen
Pas vermeyi bilmeyen
Pas şiddeti ayarlamayı bilmeyen
Top kontrol etmeyi bilmeyen
Orta açmayı bilmeyen birini takımın en iyisi yapıyorsun komedi değil de nedir ? Luyi ve Marcao 1 2 maç kötüler Belhanda ise tek tük maçlar dışında hepsinde kötü oyun kurması gereken , takımı pozisyona sokması gereken herif hiçbir şeyi tam yapamıyor Feg , Onye hatta Diagne olmasaydı rüyamızda görürdük geçen yıl şampiyonluğu Belhanda'ya rağmen şampiyon oluyoruz bu sezon yine arkasını topluyacak diğer topçular.

Gecende de yazmistim bu ajax ciddi ciddi kasper dolbergi kullanmıyor sakat falan mi acaba kiralik+opsiyonla gelsin falcao gelmese de olur

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Buldumm! Nzonzi ve Seri ile iyi bir 4-4-2 takımı olabiliriz. Oyunu rakip sahaya yıkan bir oyunla. Babel ve Falcao ilerde top tutup takımı ilerde oynatma konusunda becerikli isimler. Bu tip formatı denemek ister umarım hoca

Şut çekmeyi bilmeyen
Pas vermeyi bilmeyen
Orta açmayı bilmeyen birini takımın en iyisi yapıyorsun komedi değil de nedir ? Luyi ve Marcao 1 2 maç kötüler Belhanda ise tek tük maçlar dışında hepsinde kötü oyun kurması gereken , takımı pozisyona sokması gereken herif hiçbir şeyi tam yapamıyor Feg , Onye hatta Diagne olmasaydı rüyamızda görürdük geçen yıl şampiyonluğu Belhanda'ya rağmen şampiyon oluyoruz bu sezon yine arkasını topluyacak diğer topçular.
Yav he he elindeki dort merkez orta sahayi yaziyorum

Donk
Seri
Belhanda
Selcuk

Belhanda hepsiyle top diye oynar nzonziyi saymadim yeni geldi sen eger orta sahayi yazarken ilk belhanda yazmiyorsan senle futbol.tartismam

Birde bu can esmer denen eleman sırf ilgi çekmek için belhandayı bu kadar övüyor kesin şimdi biz bu adamı burda alıntılayınca belhanda üzerinden eleştirince kıkır kıkır gülüyodur yok eğer gerçekten fanboyuysa allah akıl fikir versin bu adama

Yav he he elindeki dort merkez orta sahayi yaziyorum

Donk
Seri
Belhanda
Selcuk

Belhanda hepsiyle top diye oynar nzonziyi saymadim yeni geldi sen eger orta sahayi yazarken ilk belhanda yazmiyorsan senle futbol.tartismam

Forvet arkasına Feg'i koyarım Babel'i koyarım Belhanda'yı koymam benim takımımda Belhanda kadroya giremez.

Şut çekmeyi bilmeyen
Pas vermeyi bilmeyen
Cok hata yaptigi dogru ama tehlikeli ataklarımızın hepsinde belhandanin etkisiyle oluyor .selcuk hic pas hatasi yapmiyor onu begeniyorsun o zaman?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt