Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalay bence de potansiyelli ama çerez gibi bu seviyede ciddi süre versek çocuğa denmedik kalmaz

Sponsor olayında Şeref Aydın nef demiş de, sanki nef aynı ücretle kola geçmeyi kabul etti gibi haberler okumuştum daha iyi bir sponsor bulunursa falan, belki öyle bir şey olabilir.

Bu arada, @Ahmet Ulukırlı reis bugün spor var mı

Reis tatildeydim yeni gördüm. Normal de spor günümdü ama tatilde olunca gidemedim o gün.

hoca tahtaya musleradan sonra belhandayı yazıyor o yüzden tartısmak yersiz bence yani biz ne desek bos.
Hiçte öyle değil geçenki hazırlık maçında belhandaya kızdığı çok belliydi ki antrenman fotolarındada eskisi gibi samimi değiller sanki bakalım gidebilir belhanda hiç beklemediğimiz bir anda ben falcaonun gelişinden sonra bir hareketlilik bekliyorum bir günde 2 adam yolayıp 2 adam getirebiliriz tabi birsz tuzlu olacak doğal olarak yapcak bişi yok

images

Bence tek babel savunma arkasi kosu yaoti kaleciye pres yapti 2 0 oldugunda bile cabaladi birde muslera ama yedigi ilk golu acaba cikarabilirmiydi
Zor o topun çıkması yav, muslerayı eleştiririm çoğu zaman aldığı paradan ötürü de dün onluk bir durum yoktu. Ha bu maç şampiyonluk düğümlerinden biri olsaydı 0-0 biterdi :D

Babel çok statik yahu, ayağına topu vereceksin illa, bruma-garry-henrykuru ‘dan gözümüz alışmış pırpır kanatlara. Feghouli gelince de sağ kanattaki durumda aynı olacak. İleride pres yapacak tek adam belhanda kalıyor, o da bu durgunlukta “ben ne yapıcam lan diğerleri kımıldamazken” derse sıkıntı büyük.

Vasfi aç başlığı aççççççç ismini de direk FALCAO NÖBETİ KOY! Nasılsa başkasını beklediğimiz yok. Çocuğun adını koyalım artık. Dün Denizli’den 3 puan da alsaydık var ya bu hafta tatlı tatlı yanıyor olurduk

cdm eksikligi çok koyuyor

takimi ayakta tutmasini saglayan orta sahamiz pek yok nzonzi geldi ama 3 kulvarda oynayan takimin orta sahasini sadece 1 kiralik adama emanet etmek ne kadar dogru orasi muamma

1 yirtici cdm daha gelmeli yahut mehmet ozcan gibi yetenek

gerekirse linnesi satip butce yaratmak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt