Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Kendim ss aldım, resmi hesaplari. Bizim GSCimbom hesabindan takip ediyoruz ikisinide
Yani sende buralarda kalıyorsun yani abi. Memnun oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendim ss aldım, resmi hesaplari. Bizim GSCimbom hesabindan takip ediyoruz ikisinide
Bu yazdıklarım senin özelinde değil genel konuşuyorum.
Bizim taraftar bu kafayla devam ettiği sürece biz hayatta normal fiyata topçu alıp yüksek rakamlara satamayız.
Hep diyorum bizimkilere olmuş ismi cismi belli olan adam lazım. Yoksa eleştiri manyağı yapıp 1 yıl içinde ıslıklarlar.
Marcao formsuz başladı çok hatada yapıyor eyvallah. Fakat 30 yaşında hala pozisyon alma hatası yapan Maicon'dan çok daha iyidir bana göre.
Hata yapa yapa takımı yaka yaka tecrübe kazanacak. Yaşı bir stoper için hala çok genç.
Lafa gelince herkes Ajax olalım Porto olalım ama oyuncu hataları yapmaya başlayınca keşke Cahill gelseydi vs.
Neyse konuşmaya bile değmez.
Benim istedigim solbek
Alex moreno, Raye vallecanodan tam aradimiz cift cigerli solbek
![]()
Álex Moreno - Player profile 20/21
Álex Moreno, 27, from Spain ➤ Real Betis Balompié, since 2019 ➤ Left-Back ➤ Market value: €6.00m ➤ * Jun 8, 1993 in Sant Sadurní d'Anoia, Spainwww.transfermarkt.com
Büyük sıkıntı... Hatta yorulana kadar en dinamik adam 33lük Babeldi düşün...takım kağnı gibi oldu, hızlı ve dinamik adamlar gelsin bu başlıkta
ama hayal tabi bunlar![]()
Fernando fernando dediniz adam gitti iki mac olmayinca.herkes fernando fernando dedi
Belhanda.da.giderse aynisi olacak adam gitmeden degeri anlasilmayacak
Bunun bonservisi alamayız her halde ama belki 2.lige düştükleri için kiralamazlar mı bize?
Handa out olsun, ribery gelsin 10no oynasin.
Ancak seneye yazin bir hamle yapabilriz ozaman 1 senelik kontrati kalacak.
Aslinda, Musleraya 10m falan satip PSV den Jeroen zoet alirsak cok iyi olur, ayaklari baya iyi ve 26 yasinda
Handa kimHanda out olsun, ribery gelsin 10no oynasin.

Handa gitsin de kim gelirse gelsin
Ya transfer haberi ya da Hasan Sas olayindan dolayi atmis olabilir.evt nedir bu esrarengiz twitin açılımı
Zoet'i biliyorum da o yakında büyük takım yapacak kesin.
En kötü Sevilla çapında bir transfer yapar o kaleci.