Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yazdıklarım senin özelinde değil genel konuşuyorum.

Bizim taraftar bu kafayla devam ettiği sürece biz hayatta normal fiyata topçu alıp yüksek rakamlara satamayız.

Hep diyorum bizimkilere olmuş ismi cismi belli olan adam lazım. Yoksa eleştiri manyağı yapıp 1 yıl içinde ıslıklarlar.

Marcao formsuz başladı çok hatada yapıyor eyvallah. Fakat 30 yaşında hala pozisyon alma hatası yapan Maicon'dan çok daha iyidir bana göre.

Hata yapa yapa takımı yaka yaka tecrübe kazanacak. Yaşı bir stoper için hala çok genç.

Lafa gelince herkes Ajax olalım Porto olalım ama oyuncu hataları yapmaya başlayınca keşke Cahill gelseydi vs.

Neyse konuşmaya bile değmez.

Aynısını denayer için de yaptık..Ilk başlarda ne savruk adam,sürekli hata yapıyor derken adam 2017-18 sezonun 2.yarısında harika top oynadi ve biz ne oldugunu anlamadan lyon a gitti...orada şu anda kaptanlığa yükseldi üstüne..

Geçen sezon ozan kabak in yaptırdığı penaltıları hatırlıyoruz..

Marcao belki hiç o seviyelere gelmeyecek onu bilemeyiz ama sabırlı olmak lazım.. Daha sezonun çok başı ve bu adam geçen sezon gerçekten çok iyiydi...

Benim istedigim solbek

Alex moreno, Raye vallecanodan tam aradimiz cift cigerli solbek

Bunun bonservisi alamayız her halde ama belki 2.lige düştükleri için kiralamazlar mı bize?

Fernando fernando dediniz adam gitti iki mac olmayinca.herkes fernando fernando dedi

Belhanda.da.giderse aynisi olacak adam gitmeden degeri anlasilmayacak

Tamam‘da Fernando‘nun yerine kimseyi almadik ki,, orasi öyle bos kalinca, ister istemez fernandoyu arar olduk. Simdik N‘Zonzi geldi ve kimse Fernando hakkinda konusmaz zaten

Bunun bonservisi alamayız her halde ama belki 2.lige düştükleri için kiralamazlar mı bize?

Ancak seneye yazin bir hamle yapabilriz ozaman 1 senelik kontrati kalacak.

Aslinda, Musleraya 10m falan satip PSV den Jeroen zoet alirsak cok iyi olur, ayaklari baya iyi ve 26 yasinda

Sadece Falcao daha gelirse, yetmez. Heleki CL icin hic... Insallah daha cok seyler olur.

Ancak seneye yazin bir hamle yapabilriz ozaman 1 senelik kontrati kalacak.

Aslinda, Musleraya 10m falan satip PSV den Jeroen zoet alirsak cok iyi olur, ayaklari baya iyi ve 26 yasinda

Zoet'i biliyorum da o yakında büyük takım yapacak kesin.

En kötü Sevilla çapında bir transfer yapar o kaleci.

Diagne ve Kostas bir ayrılsa önümüzü çok daha iyi göreceğiz ama adamlar kalacak gibi duruyor :danyal:

Zoet'i biliyorum da o yakında büyük takım yapacak kesin.

En kötü Sevilla çapında bir transfer yapar o kaleci.

Sanmiyorum ya, Zoet okadar muthis bir kaleci degil ama bizim ligde fark yaratir. Bu arada 28 yasindaymis

3-4m bandinda ayrilir bence. cunku oda uzun yillar psvde suan.

Diagne ve kostas gitse yetecek bana. Belhanda gitmez onu unutun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Macera aramaya gerek yok

Bize sicak para lazim

Belhandayi satalim Atalayi oraya monte edelim

Kaybedecek hic birseyimiz yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt