- 1 Mayıs 2018
- 57.215
- 48.008
- 3.873
Burgstaller > FB
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw niye abicim. Niye avrupada kullanabiliyoruz da ligde kullanamiyoruz. Bu nasil bi beynin urunudur boyle. Kim sizden bu sınırı getirmenizi istiyor mert,delikanli olun cikin soyleyin. Herkes biliyor zaten kimin talimatiyla hareket ettiginizi.Şenol Güneş: "Yabancı sınırını bir anda kaldırın diyemezsiniz. Kademeli olarak azaltılabilir. 14 yabancı var. Asıl konu kulübün yapısı. Mesela 14 yabancıyı Avrupa'da kullanabilirsiniz. Türkiye'de önce 10, sonra 9 ve 8 kademeli olarak indireceksiniz." (NTV)
he sonra da 6 tane linsansli oyuncu bok gibi kural yüzünden tribünde otursun her mac
mala bak yahu
Hosgeldin adaş,iyi nobetlerben dısarıdan ziyaretçi olarak takip ediyordum yıllardır transfer nöbetlerinde sadece ama ziyaretcilere transfer nöbet forumu bazen kapatılıyor ondan üye oldum normalde bu kadar yazmam zaten. öğretmenim tatildeyim bos vaktim var ondan yazıyorum bol bol su günlerde
Ben söyleyim 1945liSelçuk 2 yaş büyük galiba.Aslında 83 doğumlu diye okumuştum bir yerde.
cezalı yazmışlar resmi hesabın altınabanega cezalı değil geçen sezon çekti cezasını
Nzonziden sonra bu adamlara tav olurmusun yaniLeicesterda Amartey ve mendy yedekte bile yoktu artık sakatlar mı bilmiyorum iyileşselerde orta sahada ancak 4-5.seçenek olurlar.. . Bu adamlardan biri bize gelse seviniriz karşılamaya gideriz Avrupayla aramızda büyük bir uçurum var özellikle ingiltereyle.. Şampiyonlar liginden sırf bu yüzden bir beklentim yok