Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş: "Yabancı sınırını bir anda kaldırın diyemezsiniz. Kademeli olarak azaltılabilir. 14 yabancı var. Asıl konu kulübün yapısı. Mesela 14 yabancıyı Avrupa'da kullanabilirsiniz. Türkiye'de önce 10, sonra 9 ve 8 kademeli olarak indireceksiniz." (NTV)

he sonra da 6 tane linsansli oyuncu bok gibi kural yüzünden tribünde otursun her mac

mala bak yahu
Yaw niye abicim. Niye avrupada kullanabiliyoruz da ligde kullanamiyoruz. Bu nasil bi beynin urunudur boyle. Kim sizden bu sınırı getirmenizi istiyor mert,delikanli olun cikin soyleyin. Herkes biliyor zaten kimin talimatiyla hareket ettiginizi.

Yazik yahu bir ulke her konuda avrupanin gerisinde kalir mi. Istisnasiz her konuda gerideyiz.

20190818_210347.webp

20190818_210341.webp

mediamarkta da imzamızı attık :D

Ekli dosyalar

• 20190818_210347.webp
    20190818_210347.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 82
ben dısarıdan ziyaretçi olarak takip ediyordum yıllardır transfer nöbetlerinde sadece ama ziyaretcilere transfer nöbet forumu bazen kapatılıyor ondan üye oldum normalde bu kadar yazmam zaten. öğretmenim tatildeyim bos vaktim var ondan yazıyorum bol bol su günlerde
Hosgeldin adaş,iyi nobetler

Falcao olayı dahi bize çokbirşey katacakmı bilemiyorum Denizlide böyle oyun olursa şampiyonlar liginde neler olur . Diagne satılmazsa mecbur adam da satmak zorunda kalıcaz

Leicesterda Amartey ve mendy yedekte bile yoktu artık sakatlar mı bilmiyorum iyileşselerde orta sahada ancak 4-5.seçenek olurlar.. . Bu adamlardan biri bize gelse seviniriz karşılamaya gideriz Avrupayla aramızda büyük bir uçurum var özellikle ingiltereyle.. Şampiyonlar liginden sırf bu yüzden bir beklentim yok
Nzonziden sonra bu adamlara tav olurmusun yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt