Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topal ne alaka yahu.. iyicene dengeniz kaçtı

Ama Tecrübeli diyenin kafasına ıslak odunla vuracaksın

‘Ama tecrübeli’ değil, ama yedek stoperin 1.82 boyuyla ligin en kalitesiz, düz, rezil stoperi Ahmet Çalık diyorum.

Orta sahada N’Zonzi ve Seri’nin yedeği 98 yaşında Voldemort. Adını bile yazmak istemiyorum o penaltıdan sonra.

Kusura bakma bu halimizle, FFP sıkıntısıyla yerli olarak daha iyi stoper bulabilir misin, ciddi soruyorum.

Kaldı ki şu an Marcao 11 oynayabilecek seviyede asla değil. Gelip 11 oynarsa şaşırmam.

topala yan cizerdim, ama rotasyonda baya joker etkisi yaratir orta sahayi toparlar gerektiginde stopere gecer

Son düzenleme:
Mehmet özcanı alsın işte bunlar diagneyi satıp bu kadar zormu kardeşim ts de bjk da gençleri topluyor biz niye geri kalıyoruz yazık vallahi

Orta sahaya alternatif lazım. Makul ücret olacaksa Mehmet Topal'a hayır demem. Ama maaşı makul olacaksa...

Fenerbahçe'deki oyununa göre de değerlendirmemek lazım. Geçen sezon o takıma kimi koysan dökülürdü...

Serdar aziz denen zırtapoz bu kadar ahlaksız olmasa yedek stoper derdimizde olmazdı şimdi bu arada mehmet topalı zaten hoca istese çoktan aldırmıştı yani geçiniz

Cuma günkü maçtan sonra resmen yıkıldım. Haftasonumu rezil etti takım. Ama şunu da biliyorum ki biz ilk maçlarda puan kaybedersek sezon daha verimli geçiyor. Hele bir şu takımı tam kadro görelim de hayırlısıyla... Forvet belli olsun orta saha belli olsun. Selçuk umarım Nzonzi'den sonra forma şansı bulmasın vs...
Aynı şeyleri yaşadım + olarak maça gittim tam anlamıyla yıkımdı benim için

1566203451744.webp

diri-tempolu kafası oyunda olan bir adam istiyorum artk lan koca takımda 1 tane böyle adam olmaz mı yaw ..Koşsun çarpışsın mücadele etsin sert müdahaleler yapsın bir omuzda yere inmesin çok mu zor bir tane şöyle adam almak

Marcao ve luyindama alternatifleri olmadığını biliyorlar saldılar iyice. Laubali laubali oynuyorlar. Onlarfa biliyor formalarının garanti olduğunu. İyi bir stoper şart.. Bu saatten sonra Topal!a bile fitim.

İsterse hiç yabancı sınırı gelmesin iyi ve genç yerli oyuncular almalıyız kadro iskeletinde mutlaka yerli gençlerde olmalı zamanı gelince bunu daha iyi anliyacaz.

Nzonzi'nin yanına basan yıpratan koşan biri gerek.. takımın en büyük eksikliği

Cuellar olsa mükemmel olurdu ama Diagne satılamadı.. en azından Ndiaye şartoğlu şart..

-----------------------------------Muslera------------------------------------

Mariano-----------Luyındama----------------Marcao-----------Nagatomo

--------------------Nzonzi----------------------Ndiaye-----------------------

Feghouli----------------------------Seri---------------------------------Babel

------------------------------------Falcao-------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt