Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Mözcanı alıp Atalayı da ilk11e monte edersek ortalama yaşi genç güzel orta sahamiz olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhteşem yetenek ama futbolu bilmiyor.. besbelli..Emrenin önce kendi istemesi lazım kendi isterse gelisir ama hic öyle bi hal görmedim ben Emrede
Emrenin önce kendi istemesi lazım kendi isterse gelisir ama hic öyle bi hal görmedim ben Emrede
Falcao bu persembe gunu Nusret e saat 22:00 de yemek yiyecekmis, sosyal medya da boyle bir soylenti var. Gerceklik payi var mi?
Tam tersi bence... Emre kendini geliştirmek için çaba sarfediyor görüntüsü var. Eskisi gibi her aldığı topta 3-5 kişinin arasına gireyim vs. gibi şeyler görmedim ben son iki maçta...Aksine daha fazla pas yapmaya çalışıyor ve daha fazla takım oyunu oynamaya çalışıyor. Bu duruma alışması da zamanla olacaktır. Defansif olarak eksileri var vs. bunu görmezden gelmek yanlış olur tabi ki... Ama bence çocuk iyi niyetli olarak birşeyler katma ve kendi adına birşeyler kazanma derdinde....Emrenin önce kendi istemesi lazım kendi isterse gelisir ama hic öyle bi hal görmedim ben Emrede
Ben boşuna Topal da Topal demiyorum.
.
.
.
Topal = 10 × Selçuk
Topal>Nzonzi
abi 3 aydır sadece s.git ve falcao yazıyolar adama zaten pek zeki bi herif değil bu şartlar altında sen olsan takip edebilir misin o pozisyonuBu pozisyondaki temel problem şu, takip yok yani topun sektiği açıyı gördüğüm anda kalecinin üstünden geçebileceğini düşündüm şahsen, bu basit fizik bilgisi ile bilinebilecek bir nokta, ama paşamız o an farklı yöne bakıyor.
Topal-selçuk orta sahasıtopal lazım bu takıma selçukla olmaz
Bunu Mehmet Topal'dan başkası yazamaz.Forumumuza hosgeldin Mehmet TopalBen boşuna Topal da Topal demiyorum.
.
.
.
Topal = 10 × Selçuk
Topal>Nzonzi
Sakıncalı bir konu olduğu için kaldırıldı Renkdaş özelden bilgi al arkadaşlardanIP TV konusunu neden bulamiyorum
Link varmi
IP TV Paypal ile ödemeli riskli degilmi renktasSakıncalı bir konu olduğu için kaldırıldı Renkdaş özelden bilgi al arkadaşlardan