Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrenin önce kendi istemesi lazım kendi isterse gelisir ama hic öyle bi hal görmedim ben Emrede

Feg, Jimmyden sonra 3ncu opsiyon olarak görülmesi bu cevherin gelismesini engeller. Suan icin sadece kilit acma hamlesi olarak goruluyor. Oynayarak acilmasi lazim. Bakalim hocamiz ne yapacak. Yoksa bu oyuncu guzel gelisirse Turk futbol tarihinin gelmis (gelecek) transfer rekorunu kirabiliriz.

Bugün bi hareketlilik olur mu acaba Diagne cephesinde.Bu adamı 1 ay önce satabilsek belki arkaya Marcaoyu yedekleyecek bi stoper bile alabilirdik.

Falcao bu persembe gunu Nusret e saat 22:00 de yemek yiyecekmis, sosyal medya da boyle bir soylenti var. Gerceklik payi var mi?

Emrenin önce kendi istemesi lazım kendi isterse gelisir ama hic öyle bi hal görmedim ben Emrede
Tam tersi bence... Emre kendini geliştirmek için çaba sarfediyor görüntüsü var. Eskisi gibi her aldığı topta 3-5 kişinin arasına gireyim vs. gibi şeyler görmedim ben son iki maçta...Aksine daha fazla pas yapmaya çalışıyor ve daha fazla takım oyunu oynamaya çalışıyor. Bu duruma alışması da zamanla olacaktır. Defansif olarak eksileri var vs. bunu görmezden gelmek yanlış olur tabi ki... Ama bence çocuk iyi niyetli olarak birşeyler katma ve kendi adına birşeyler kazanma derdinde....

Mehmet topal çok iyi rotasyon olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben boşuna Topal da Topal demiyorum.
.
.
.
Topal = 10 × Selçuk
Topal>Nzonzi
tenor.gif

Bu pozisyondaki temel problem şu, takip yok yani topun sektiği açıyı gördüğüm anda kalecinin üstünden geçebileceğini düşündüm şahsen, bu basit fizik bilgisi ile bilinebilecek bir nokta, ama paşamız o an farklı yöne bakıyor.
abi 3 aydır sadece s.git ve falcao yazıyolar adama zaten pek zeki bi herif değil bu şartlar altında sen olsan takip edebilir misin o pozisyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt