Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekibimizin transfer operatörü

1566219823436.webp

1566219844866.webp

1566219858236.webp

Gökay yeni semih kaya olur anca pek fazla potansiyeli yok , olmaz gökaydan.Ogün daha iyi.

Ben Chilwell: ''Çağlar Söyüncü gerçekten çok agresif bir futbolcu. Sabahları el sıkıştığımızda elinizde kemik sesleri duyuyorsunuz. Ardından elinizi de bırakmıyor çünkü insanlara acı çektirmekten zevk alıyor"

Ben Chilwell: ''Çağlar, Andy King ile buz banyosunun yanında beklerken birden buzların içine zıpladı ve bize soğuk su fışkırttı. Sonra da bu yaptığına güldü. Ona artık dur dememiz gerekti.''

ECVJCbDX4AECp7J

Yav olaya bu kadar tek taraflı bakmayın, Maehle Genk'e gittiğinde kim tanıyordu onu ? 19 yaşında kariyerinde 27 tane maça çıkmış daha 1 senelik profesyonel olan bir futbolcuydu

Mariano'yu biz aldığımızda UEFA şampiyonluğu olan kariyerinde Sevilla-Bordeaux gibi takımların formasını giymiş ismi olan bir oyuncuydu

Bu senin söylediğini şimdi söylemek kolay asıl olay bundan 3 sene önce Maehle Aalborg'da oynarken adamı bulup kıyaslamak lazımdı
Yazdığıma baktım istediğime da tam anlatamamışım yanlış olmuş.
Doğru söylüyorsun zaten ona bişey dediğim yok. Demek istediğim hep yaşlı oyunculara yöneldik o dönem, kısa vadeli düşünüldü geleceğe bakılmadı. Mariano tabi çok sevdiğim ve o zaman da istediğim klas topçu. Dursun Seviciler vardı onlar için dedim gerek bonservis gerek maaş olarak ligimizin gelirlerine göre çok para harcandı ama o kurulan yine ligin çok üstünde olan kadronun sürekliliğinin en fazla 3 sene olacağı hesap edilmedi hiç.

Yani zaten 50-55 milyon euro maaş veriyorsun Şl'den gelecek paraların çoğunu maaşa gömeceksin elinde kalan artı para da belki de bonservislere ödenen 40 milyon euroya bile yetmeyecek ve uzun vadede yine zarara gireceksin, yaptığın 3 sene göz boyamak olacak.

Almayacaklardı o zaman diagneyi kendi pisliklerini oturup temizlesinler şimdi bu yazın başında ders almışlardır diye düşünmüştüm ve gayet umutluydum bende ama 2 transfer dışında hayal kırıklığı yarattılar bende öyle bir algı oluşturmuşlardıki diagneyi 15 e satacaz 16 ya satacaz diye e hani satamadın bak ne oldu birde paralı kalemler seten le naciye haber pompalattılar durmadan bu sene Cimbom çok fena can yakacak yok büyük değişime hazır olun yok bilmem ne e kardeşim bu taraftarda beklenti yaratmıyormu haliyle hani nerdedeğişim seri nzonzi dışında dişe dokunur bir hamleleri yok 3 ay olacak falcaoyu getiremediler diagneyi satamadılar bu saatten sonra kimse kusura bakmasın falcao ya transfer başarısı olarak bakmam ben

İşte futbolu bilen bir taraftarımız. Eren'le şampiyon olunabileceğini düşünen, 12 milyon euro'nun boşa gideceğinden habersiz, 7 milyon euro ile 10 transfer yapan takımın o kocaman dişini dolduramadığı, Falcao gibi bir oyuncunun bu takıma 3 gün içerisinde getirilebileceğini düşünen ve artık gelse de umursamayan, kendi egosunun tatmin edilmesinin Galatasaray'ın kuruluş amaçlarında var olduğunu düşünen.

Sizin gibi düşünenlerin de suçu yok. Türk eğitim sisteminin en temel sorunu bu. Olaylar arasında korelasyon kurma 0, sorgulama 0, doğru sorular sorabilecek düşünce yapısı 0, mantık örgüsü 0, dönemin şartlarına göre olay yorumlama yeteneği 0. Çözüm bulma yeteneği 0. Ezber 100.

10 lira verince dükkanı satın aldığını düşünen, sizin onun kölesi olduğunuzu sanan ve her zaman her durumda haklı olduğunu düşünen müşteri tipleri var ya. Esnaf ve bankacılar bilir. Ah bu arkadaş gibiler işte. Amigdala deyince de entel dantel oluyoruz. :cautious:

Son düzenleme:
Yeteneklerinden dolayı değil ama dil ve alışma süreci vardı. Rogers da yeni geldi o yüzden genç oyuncu fetişizmi var herifte ve iyi değerlendirir bu tarz oyuncuları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim kastettiğim pazarlama.Herifler bilmiyorlar mı bok atmasını bok gibi paraları varken hele hele ama adamlar değerini yüceltiyorlar.Bunlar pazarlamada ders verirler bize ki biz daha pazaralama 101 dersinden bile çakarkene.

Ne demek istemiş ? dur dememiz gerekti derken
“Or when he goes to shake your hand in the morning, you’ll hear your knuckles clicking. And then he doesn’t let go because he enjoys inflicting pain on people. He genuinely does."

“Even today we were in the ice bath, me and Kingy (Andy King) got out, jumped in the shower and he was in the ice bath, flicking the water at us, laughing to himself."

“You have to tell him: ‘Cags, stop!’”

Yani diyor ki Caglar bi rahat dur be kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt