Mehmet Fırat
Kırmızı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 1.268
- 851
- 658
Doukara 6-7 filan giderse kafayı yerim burda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandanın pas açısını kapatmıyolae yine bişi yapamıyo arasıra boş alanda dribling o kadar tabi bu sefer topu ayağından aşmasın diye dua edecez yeteneksiz herifeSneijder son iki sezonunda top mu oynadi?.pas acisini kapatiyolardi hic bisey yapamiyordu...
Sneijder ile tabi ki kıyaslamam ama bu gömdüğümüz kadar da değil geçen sene herkesi susturdu bir maç tüm takımla birlikte kötüydü çıktınız yine ortaya belhandasız çöp oğlu çöpüzBelhandanın pas açısını kapatmıyolae yine bişi yapamıyo arasıra boş alanda dribling o kadar tabi bu sefer topu ayağından aşmasın diye dua edecez yeteneksiz herife
aslinda gizli kahraman bu adam,
Seri
Nzonzi
Falcao
transferlerine bitiren bu adammis
Kim bu tosun..
KralllllKim bu tosun..
Dunden beri Zeki vesaire persembe diyorAl bir de perşembe çıktı![]()
Belhanda en azindan arada calim ,top surme de deniyor.sneijder hic denemiyordu.Belhandanın pas açısını kapatmıyolae yine bişi yapamıyo arasıra boş alanda dribling o kadar tabi bu sefer topu ayağından aşmasın diye dua edecez yeteneksiz herife
Yav olaya bu kadar tek taraflı bakmayın, Maehle Genk'e gittiğinde kim tanıyordu onu ? 19 yaşında kariyerinde 27 tane maça çıkmış daha 1 senelik profesyonel olan bir futbolcuyduHerifler Maehle'yi 1,30 m euroya almışlar.
31 yaşındaki Mariano'ya 4m euro verdik.
Dorson Ozbok'on kordogo tokomlo sompoyon oloyoroz lon omk
Abicim ben öncedende söyledim yine söylüyorum bu adamda 4m maaş alan bir orta sahada olması gereken hangi özellik var:Sneijder ile tabi ki kıyaslamam ama bu gömdüğümüz kadar da değil geçen sene herkesi susturdu bir maç tüm takımla birlikte kötüydü çıktınız yine ortaya belhandasız çöp oğlu çöpüz
Peki belhanda snejderin son iki senesindeki takımda oynasa sence ne yapardı hiç düşündünmüBelhanda en azindan arada calim ,top surme de deniyor.sneijder hic denemiyordu.
Adam bizden yuklu sozlesmeyi aldi hayatim kurtuldu diyor umrunda mi galatasarayDiagne ateşle oynuyor. O taraftar seni itin deligine sokar aslanim