Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bay transfer cambazı

indir (9).webp

Belhandanın pas açısını kapatmıyolae yine bişi yapamıyo arasıra boş alanda dribling o kadar tabi bu sefer topu ayağından aşmasın diye dua edecez yeteneksiz herife
Sneijder ile tabi ki kıyaslamam ama bu gömdüğümüz kadar da değil geçen sene herkesi susturdu bir maç tüm takımla birlikte kötüydü çıktınız yine ortaya belhandasız çöp oğlu çöpüz

1566219428976.jpeg

Yeni transfer sihirbazımız... Özgün Koyutürk

Transfer komitesinin başına getirilmesini önerenler?

Son düzenleme:
Herifler Maehle'yi 1,30 m euroya almışlar.
31 yaşındaki Mariano'ya 4m euro verdik.

Dorson Ozbok'on kordogo tokomlo sompoyon oloyoroz lon omk
Yav olaya bu kadar tek taraflı bakmayın, Maehle Genk'e gittiğinde kim tanıyordu onu ? 19 yaşında kariyerinde 27 tane maça çıkmış daha 1 senelik profesyonel olan bir futbolcuydu

Mariano'yu biz aldığımızda UEFA şampiyonluğu olan kariyerinde Sevilla-Bordeaux gibi takımların formasını giymiş ismi olan bir oyuncuydu

Bu senin söylediğini şimdi söylemek kolay asıl olay bundan 3 sene önce Maehle Aalborg'da oynarken adamı bulup kıyaslamak lazımdı

Sneijder ile tabi ki kıyaslamam ama bu gömdüğümüz kadar da değil geçen sene herkesi susturdu bir maç tüm takımla birlikte kötüydü çıktınız yine ortaya belhandasız çöp oğlu çöpüz
Abicim ben öncedende söyledim yine söylüyorum bu adamda 4m maaş alan bir orta sahada olması gereken hangi özellik var:
Uzaktan şut atamaz
Kısa pas şiddetini çoğu zaman ayarlayamaz
Tempoyu ayarlayamaz
Çevre kontrolü sıfıoğlu sıfır
Hızlı düşünme yok
First touch yok

Bunun yanında bir maç iyi oynar öbür maç rezalet oynar tüm yaptığı artılar eksiye dönüşür bu adamdan bize ne 8 ne 10 olur bu adamdan ancak 442 kanadı olur ama ordada daha iyisini daha az maliyete her türlü buluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt