Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.929
- 1.944
- 1.798
Fener toparlamış, baya iyiler, bu seneyi düşme hattından uzak geçirirler gibi görünüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda içeri kayar Feg forvete atar kendini. Kanatlar garibanlara kalır, otobanda yarış izleriz.Madem onyekuru Rodriguez tarzı hızlı kanatimiz yok biz de kanatsız oynarız 4-4-2
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagat
Feghouli seri Nzonzi belhanda
Falcao Samatta
Ya , Gazişehiri evinde yenen şampiyon olsaydı ohoo.fatih hoca ersun yalana sampiyonluk kaptiracaksa isimiz var.
Gazisehir ligi son sirada tamamlar 5 pas yaptiklarini daha görmedim 90 dakikadaŞu maçtan sonra net ortaya çıktı ligde ciddi rakibimiz yok ama hakemler ne yapıp edip feneri potaya sokmaya çalışıcaklar ilk 5 e girerler bana kalırsa . Ayrıca gazişehir hatırladığım en kötü süper lig takımı büyük ihtimalle rekorla düşücekler
Belki bir sinerji olur sakin. Kadroya gereksiz bir güven seziyorum o sebepten dolayı yazdım. Ayrıca şampiyon olduğumuz sezonların çoğunda bu tip kanat forvetler Terimin her zaman kadrosunda bulunmuştur.
Emre Mor tutsa da ilk 11'in değişilmez ismi olsa keşke Bruma'dan yetenekli bu çocuk aslındaBelki bir sinerji olur sakin. Kadroya gereksiz bir güven seziyorum o sebepten dolayı yazdım. Ayrıca şampiyon olduğumuz sezonların çoğunda bu tip kanat forvetler Terimin her zaman kadrosunda bulunmuştur.
O kadar kötüler ki sanki maçtan önce apar topar 18 kişi ayarlayıp çıkmışlarGazisehir ligi son sirada tamamlar 5 pas yaptiklarini daha görmedim 90 dakikada
Rodrigues veya Onyekuru tarzı bir kanat forvet alın... Başınızı taşlara vurursunuz.
bruma'dan yetenekli olmasi bir sey ifade etmiyor. faydali olmasi lazim.Emre Mor tutsa da ilk 11'in değişilmez ismi olsa keşke Bruma'dan yetenekli bu çocuk aslında
Ben hala Emre Mor'dan çok ümitliyim belki 1-2 maç içinde olacak iş değil ama kesinlikle takımımızın altın çocuğu olacağına inanıyorum. Sezon sonunda bol bol Emre Mor'un yaptıklarını konuşuruz ...Emre Mor tutsa da ilk 11'in değişilmez ismi olsa keşke Bruma'dan yetenekli bu çocuk aslında
Sneijder tarzı bi 10 numaraya da hayır demem.
Ben hala Emre Mor'dan çok ümitliyim belki 1-2 maç içinde olacak iş değil ama kesinlikle takımımızın altın çocuğu olacağına inanıyorum. Sezon sonunda bol bol Emre Mor'un yaptıklarını konuşuruz ...
Sneijder tarzı bi 10 numaraya da hayır demem.