Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçtan sonra net ortaya çıktı ligde ciddi rakibimiz yok ama hakemler ne yapıp edip feneri potaya sokmaya çalışıcaklar ilk 5 e girerler bana kalırsa . Ayrıca gazişehir hatırladığım en kötü süper lig takımı büyük ihtimalle rekorla düşücekler

Madem onyekuru Rodriguez tarzı hızlı kanatimiz yok biz de kanatsız oynarız 4-4-2

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagat
Feghouli seri Nzonzi belhanda
Falcao Samatta
Belhanda içeri kayar Feg forvete atar kendini. Kanatlar garibanlara kalır, otobanda yarış izleriz.

Şu maçtan sonra net ortaya çıktı ligde ciddi rakibimiz yok ama hakemler ne yapıp edip feneri potaya sokmaya çalışıcaklar ilk 5 e girerler bana kalırsa . Ayrıca gazişehir hatırladığım en kötü süper lig takımı büyük ihtimalle rekorla düşücekler
Gazisehir ligi son sirada tamamlar 5 pas yaptiklarini daha görmedim 90 dakikada

Belki bir sinerji olur sakin. Kadroya gereksiz bir güven seziyorum o sebepten dolayı yazdım. Ayrıca şampiyon olduğumuz sezonların çoğunda bu tip kanat forvetler Terimin her zaman kadrosunda bulunmuştur.

Bu adamlar sonuçtu neden değil ki.Onyekuru sistem sonucu iş yaptı bir nevi.Göreceğiz rodrigesi fenerde veya onyekuruyu monacoda. Sen topu rakip alana yığ ondan sonra atarsın zaten.Bjk avrupada iyi oynarken 1 tane hızlı kanadı yoktu

Belki bir sinerji olur sakin. Kadroya gereksiz bir güven seziyorum o sebepten dolayı yazdım. Ayrıca şampiyon olduğumuz sezonların çoğunda bu tip kanat forvetler Terimin her zaman kadrosunda bulunmuştur.
Emre Mor tutsa da ilk 11'in değişilmez ismi olsa keşke Bruma'dan yetenekli bu çocuk aslında

Arkadaşlar 2 hafta ses etmeyin, fener cok iyi sampi diyebiliriz

Emre Mor tutsa da ilk 11'in değişilmez ismi olsa keşke Bruma'dan yetenekli bu çocuk aslında
Ben hala Emre Mor'dan çok ümitliyim belki 1-2 maç içinde olacak iş değil ama kesinlikle takımımızın altın çocuğu olacağına inanıyorum. Sezon sonunda bol bol Emre Mor'un yaptıklarını konuşuruz ...

Ferdi kadıoglunun gol attıgı takıma babel hattrick yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hala Emre Mor'dan çok ümitliyim belki 1-2 maç içinde olacak iş değil ama kesinlikle takımımızın altın çocuğu olacağına inanıyorum. Sezon sonunda bol bol Emre Mor'un yaptıklarını konuşuruz ...

yaptıklarını konuşacağımız kesin ama iyi şeyler mi olur skadallar mı olur orası muallak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt