Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao disinda adam yokmu? Balotelli, batshuyi yada ne bilim pato falan? Neden bukadar israr ediyorlar.

Kendi fikrimi soyleyim, falcao asla Drogba etksi yapmaz. Biraz abartmiyormuyuz?

Birde herkez rahat olsun, falcao cepte. Financialfairplayden dolayi bu surec uzadi, eskisi gibi transferler okadar kolay olmuyor.

Falcao disinda adam yokmu? Balotelli, batshuyi yada ne bilim pato falan? Neden bukadar israr ediyorlar.

Birde herkez rahat olsun, falcao cepte. Financialfairplayden dolayi bu surec uzadi, eskisi gibi transferler okadar kolay olmuyor.

Drogba etkisi diye bir şey yok, iyi oynadigi 1 2 avrupa maci ve geldigi yarim sezon var. Oteki sezon nisanda şampiyonluk verdik

Akşam saatlerinde 4-5 tane futbolcu(bazıları yerli) ve bir de yabancı surpriz kanat diyen bir arkadas vardı nerede o? Kaynağı sağlam mı yoksa forumun istemsizce ürettiği yeni kolpacılardan biri miydi?

Forumda ölü toprağı var

Şimdi kafamda deli soruları sıralıyorum

- ffp ekside kapatırsak luyindamanın cl ye bildirilemeyeceği kesin bilgi mi?
Eğer öyleyse ne halt edeceğiz ki elimizdeki en aktif stoper

- tüm planlama diagne satışına mı bağlandı b planı var ben mi kaçırıyorum?

- böyle büyük bir çıkmaz söz konusu iken ayrıca transferin bitmesine 14 gün kalmışken fazla rahat görünmüyormuyuz?

Trabzonun bile 2 tane sağlam forveti oldu, şikecilerin muriçi var yalayıp duruyorlar
Mekanın sahibi bi gelse de sustursak şunları, ha bide yedeği gecen senenin gol rekoru kıran Diagne. :cigara:

Balotelli, Brescia'ya transfer oldu.
Batshuayi'yi Chelsea satmıyor.
Pato, Sao Paulo'ya transfer oldu.

Bonservis verecek gücümüz yok o yüzden 2 hafta içinden bonservissiz kaliteli forvet bulmamız çok zor. Tek hedef şuan için Falcao

Balotelli, Brescia'ya transfer oldu.
Batshuayi'yi Chelsea satmıyor.
Pato, Sao Paulo'ya transfer oldu.

Bonservis verecek gücümüz yok o yüzden 2 hafta içinden bonservissiz kaliteli forvet bulmamız çok zor. Tek hedef şuan için Falcao

Bu arada renktas, galiba 2 ay once seninle bir tartismaya girmistim. Ve 3 aydir ban aldim ve siteye ugrayamadim. Yanlis anlamadan dolayi soylenmeyecek soz ettim sana ve sonradan cok pisman oldum. Cunku kimseye sebepsiz durumda kufur etmem, ama yanlis anlamadan dolayi o anlik ettim. Kullanici listeden aradim seni ama bulamadim ve forumda sana bir ozur mesaji attim. Kusura bakma renktas, ozur dilerim. Yanlis anlasilmadan dolayi o seyleri yazdim yoksa asla kimsenin kalbini kirmak istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt