Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu nasil forum arkadas
Kaynagimi modlar bilio ne yav?
Madem birsey yazionuz foruma direk yazin modlar biliyorsa ozaman modlara yazsana bilgiyi özelden. Buraya niye tasiyorsun ilgi cekmek icinmi?

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle bir durumda niye sadece modlara söylesinler ki amaç forumu bilgilendirmek zaten, kaynağını afişe etmesi doğru olmaz kaynak önemli biri olabilir, bilmiyorum ama.

Yav bu nasil forum arkadas
Kaynagimi modlar bilio ne yav?
Madem birsey yazionuz foruma direk yazin modlar biliyorsa ozaman modlara yazsana bilgiyi özelden. Buraya niye tasiyorsun ilgi cekmek icinmi?

kardeşim sana hesap mı vercem şikayetin varsa raporla.. ilgilenmiyorsan okur geçersin.. senin ilgini çeksem nolcaka çekmesem nolacak.. kendini o kadar önemli biri mi sanıyorsun..

A cakar ; bu akşam maçtan sonra a koç ne fedakarlıksa yaparım demiş, istermisiniz Falcaoyu alsın, duyum aldım diyor

S Engin ; bütün imzalar atıldı, hem Monaco hem Falcao tarafından sadece satış yapılması bekleniyor.

Bu arada renktas, galiba 2 ay once seninle bir tartismaya girmistim. Ve 3 aydir ban aldim ve siteye ugrayamadim. Yanlis anlamadan dolayi soylenmeyecek soz ettim sana ve sonradan cok pisman oldum. Cunku kimseye sebepsiz durumda kufur etmem, ama yanlis anlamadan dolayi o anlik ettim. Kullanici listeden aradim seni ama bulamadim ve forumda sana bir ozur mesaji attim. Kusura bakma renktas, ozur dilerim. Yanlis anlasilmadan dolayi o seyleri yazdim yoksa asla kimsenin kalbini kirmak istemem.
Evet hatırladım renktaş. Ben 9 yıldan beri üyeyim ve bu zamana kadar kimseye ne küfür ne de hakaret ettim tek bir cezam bile yok. Yanlışlıkla 2 mesaj üst üste attığım için kendim edit yazmıştım sende yanlış anlayıp küfür ettiğimi sanmıştın canın sağ olsun. Attığın özür mesajını görmemişim tekrar hoşgeldin :)

A cakar ; bu akşam maçtan sonra a koç ne fedakarlıksa yaparım demiş, istermisiniz Falcaoyu alsın, duyum aldım diyor
Umarım alirda bizi bu külfetten kurtarır.
Belki o zaman sıkışıriz da 2 tane bek 1 ortasaha alırız.
Falcao bütün enerjimizi tuketti
Bu saatten sonra gelse faydadan çok zarar yazabilir.
Maliyeti de bizi aşıyor.
Birde sakatmis.

kardeşim sana hesap mı vercem şikayetin varsa raporla.. ilgilenmiyorsan okur geçersin.. senin ilgini çeksem nolcaka çekmesem nolacak.. kendini o kadar önemli biri mi sanıyorsun..
Sen kendini ne saniyon la yazdigini duyumu tekrar ediyorsun yeni gelenler görmüyenler icin yazmis bide komedisin kardesim bir kere yazmisin iste 10 kere neden tekrarliyorsun kendini önemli hissetmek icin anladik dur bir like attim kendini iyi hisset hadi simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt