Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu maça bakarak fenerin hazır olup olmadığını bile söyleyemeyiz

lesh bir maç, ilk 20dk'da 3 penaltı çalınsa biz de 5 tane atardık belki ha ne dersiniz?

700 kusur pas nerede ne sekilde yapilmis aslinds onemli olan nokta bu!
Izlemedim ,ozetten de bi mok anlasilmiyor ama ,kadikoy de zor puan verirler.

Fatih Altaylı'yı dinlediniz mi ya? Dediği doğruysa skandal resmen. :oops: Fotoğrafın çekildiği günden önce Falcao ile 1 tane bile yöneticimiz görüşmemiş. Ve Falcao'nun Galatasaray'dan 1 kişi bile görmedim nerede bunlar demesi üzerine gidilmiş yanına.

Cundluk Yapma Anten Hayri...
1566257500851.webp

tmm nejat

Özeti özledim sadece goller var baska pozisyon yok bunlar sampiyon falan olamaz 2 penalti da penalti degil emreye yapilan neyse de diger ikisi hediye edilmiş. Biraz daha hava dolsun bunlar öyle patlasın daha cok ses çıkar

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Fatih Altaylı'yı dinlediniz mi ya? Dediği doğruysa skandal resmen. :oops: Fotoğrafın çekildiği günden önce Falcao ile 1 tane bile yöneticimiz görüşmemiş. Ve Falcao'nun Galatasaray'dan 1 kişi bile görmedim nerede bunlar demesi üzerine gidilmiş yanına.
menajerlerin görüsmesi yeterli değilmi zaten reis

700 kusur pas nerede ne sekilde yapilmis aslinds onemli olan nokta bu!
Izlemedim ,ozetten de bi mok anlasilmiyor ama ,kadikoy de zor puan verirler.

Verirler
Farkli yenilgi bile yasarlar

Soyle soyleyeyim her pozisyonda 5 kisi cezasahasi icinde

Arka taraf tarla gibiydi

Antep degilde misal sivas alanya malatya filan olsa, di bugun fark dahi yiyebilirlerdi

Cok pis gaza gelmisler

2 savunmaciyla savunma yapiyorlar tum takim 16da :))))

Erken form tuttuklari icin fizik olarak cok iyidiler her ikili mucadeleyi alip sokpres yaptilar antep ise asiri kopukdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt