Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verirler
Farkli yenilgi bile yasarlar

Soyle soyleyeyim her pozisyonda 5 kisi cezasahasi icinde

Arka taraf tarla gibiydi

Antep degilde misal sivas alanya malatya filan olsa, di bugun fark dahi yiyebilirlerdi

Cok pis gaza gelmisler

2 savunmaciyla savunma yapiyorlar tum takim 16da :))))

Erken form tuttuklari icin fizik olarak cok iyidiler her ikili mucadeleyi alip sokpres yaptilar antep ise asiri kopukdu

Desigim gibi maca bakmadim ama bu 700 kusur pas olayi ilginc geldi.
Gazisehir direk kumeye gider o zaman

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 90
menajerlerin görüsmesi yeterli değilmi zaten reis

Şükrü bey hep menajerle gitti görüştü Seri, Nzonzi için. Bari bi telefon açsaydık. Hal hatır. :D Karısını ikna eden de o beğenmediğimiz Mimar diye ima ettiler. Menajerler menajerlerle görüşür normalde de yönetimden bir temsilcinin de olması gerekmiyor mu? Comolli reyizin yaptığı gibi yönettik bu transferi sanırım. Whatsapp'dan.

Daha Monaco ile anlaşılmamış diyor Fatih. Hala gelmeyebilir, gelse de bence yararsız olacak diyor. Moralimi bozdu herif. :D

Fenerden bir yol olmaz akbil maçında izleyin..kuşsever arkadaşlarda 360 derece dönecek fikirlerinden , hamsiler ile aramızda geçer bu lig mayısta gülen yine biz oluruz.

Bu arada renktas, galiba 2 ay once seninle bir tartismaya girmistim. Ve 3 aydir ban aldim ve siteye ugrayamadim. Yanlis anlamadan dolayi soylenmeyecek soz ettim sana ve sonradan cok pisman oldum. Cunku kimseye sebepsiz durumda kufur etmem, ama yanlis anlamadan dolayi o anlik ettim. Kullanici listeden aradim seni ama bulamadim ve forumda sana bir ozur mesaji attim. Kusura bakma renktas, ozur dilerim. Yanlis anlasilmadan dolayi o seyleri yazdim yoksa asla kimsenin kalbini kirmak istemem.
Helal reyizzz

Evet hatırladım renktaş. Ben 9 yıldan beri üyeyim ve bu zamana kadar kimseye ne küfür ne de hakaret ettim tek bir cezam bile yok. Yanlışlıkla 2 mesaj üst üste attığım için kendim edit yazmıştım sende yanlış anlayıp küfür ettiğimi sanmıştın canın sağ olsun. Attığın özür mesajını görmemişim tekrar hoşgeldin :)
Sanada helal rdas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt