Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
muriqi fena sokmuş yalnız he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verirler
Farkli yenilgi bile yasarlar
Soyle soyleyeyim her pozisyonda 5 kisi cezasahasi icinde
Arka taraf tarla gibiydi
Antep degilde misal sivas alanya malatya filan olsa, di bugun fark dahi yiyebilirlerdi
Cok pis gaza gelmisler
2 savunmaciyla savunma yapiyorlar tum takim 16da)))
Erken form tuttuklari icin fizik olarak cok iyidiler her ikili mucadeleyi alip sokpres yaptilar antep ise asiri kopukdu
muriqi fena sokmuş yalnız he

menajerlerin görüsmesi yeterli değilmi zaten reis
twitterdan gördüm ben göğsüyle alıp zımbalamış gibi görünüyordu arkadanBaya baya diziyle vurmus gibi geldi bana![]()
twitterdan gördüm ben göğsüyle alıp zımbalamış gibi görünüyordu arkadan
Helal reyizzzBu arada renktas, galiba 2 ay once seninle bir tartismaya girmistim. Ve 3 aydir ban aldim ve siteye ugrayamadim. Yanlis anlamadan dolayi soylenmeyecek soz ettim sana ve sonradan cok pisman oldum. Cunku kimseye sebepsiz durumda kufur etmem, ama yanlis anlamadan dolayi o anlik ettim. Kullanici listeden aradim seni ama bulamadim ve forumda sana bir ozur mesaji attim. Kusura bakma renktas, ozur dilerim. Yanlis anlasilmadan dolayi o seyleri yazdim yoksa asla kimsenin kalbini kirmak istemem.
Trabzon AEK'yi elerse ilk uce zor girer ligde.Fenerden bir yol olmaz akbil maçında izleyin..kuşsever arkadaşlarda 360 derece dönecek fikirlerinden , hamsiler ile aramızda geçer bu lig mayısta gülen yine biz oluruz.
Sanada helal rdasEvet hatırladım renktaş. Ben 9 yıldan beri üyeyim ve bu zamana kadar kimseye ne küfür ne de hakaret ettim tek bir cezam bile yok. Yanlışlıkla 2 mesaj üst üste attığım için kendim edit yazmıştım sende yanlış anlayıp küfür ettiğimi sanmıştın canın sağ olsun. Attığın özür mesajını görmemişim tekrar hoşgeldin![]()
yav he he
hakemler açık açık bugün ki gibi agzina edecekse bunlarin rakiplerinin, işimiz zorlasir.Fenerden bir yol olmaz akbil maçında izleyin..kuşsever arkadaşlarda 360 derece dönecek fikirlerinden , hamsiler ile aramızda geçer bu lig mayısta gülen yine biz oluruz.