Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne, Belhanda, Mariano ve hatta Marcao satılmalı.

Stoperde Ozon, Marcao'nun şu savruk halinden kötü performans vermeyecektir.
Linnes maç yaptıkça tempo kazanıyor. O da Mariano'nun şu halinden kötü olmaz.
Belhanda'nın zararı ve yararı denk, toplamda katkısı yok. Maaşı yüksek, yaşı ileri. Piyasası varken satılmalı.

Bir forvet transferi daha yapılmalı.

Diagne, Belhanda, Mariano ve hatta Marcao satılmalı.

Stoperde Ozon, Marcao'nun şu savruk halinden kötü performans vermeyecektir.
Linnes maç yaptıkça tempo kazanıyor. O da Mariano'nun şu halinden kötü olmaz.
Belhanda'nın zararı ve yararı denk, toplamda katkısı yok. Maaşı yüksek, yaşı ileri. Piyasası varken satılmalı.

Bir forvet transferi daha yapılmalı.
Temenni güzel. Gerçekleşecek olanla yetineceğiz!

Eski kulübü Galatasaray'dan "Öbür taraf" diye bahseden Tolga Ciğerci'nin açıklamaları şu şekilde:

1 aydır çok iyi çalışıyoruz. Hocamız bizi iyi hazırladı. Skor da zaten belli, 5-0! 5 mi, 6 mı unuttum. Şutlarım çok iyi. Bunu öbür tarafta da göstermiştim. (fanatik)

bitleri kanlandı bunların

a... oğlu.. öbür taraf sevsin seni.. k..mun şomarı ya..
İyicene şiştiler yine.. bunların şişi inice görüşürüz..

feghouli 10
belhanda 10
linnes 5
seneye güzel para girer

yerlerine
emre mor 8
fernandinho 5
aurier 6
banega bedelsiz
firpo loan

daha nerdeyse 10 milyonun var, bir 10 numara falan tas gibi kadro kurariz

Bir sene daha idare eder bekler,kafanıza göre sorun icat etmeyin.Bekleri de seneye hallederiz.Şu an orta saha rotasyonu için adam ve falcao lazım.Gerisi laf-ı guzaf.

Eski kulübü Galatasaray'dan "Öbür taraf" diye bahseden Tolga Ciğerci'nin açıklamaları şu şekilde:

1 aydır çok iyi çalışıyoruz. Hocamız bizi iyi hazırladı. Skor da zaten belli, 5-0! 5 mi, 6 mı unuttum. Şutlarım çok iyi. Bunu öbür tarafta da göstermiştim. (fanatik)

bitleri kanlandı bunların
"5 mi 6 mı" diye de mesaj göndermiş iki haneli IQ'suyla. Lige beklentiye girerek başlamaları iyi oldu. Havaya her girdiklerinde sezonu göz yaşı ve hüsranla kapattılar ama vakt-i zamanında Fotomaç'ın da dediği gibi eşekler adam olur bu fener adam olmaz.

Trabzon un oyun temposunun yarısına yaklaşan takım yok ligde..
Bunun sene başıyla falan alakası da yok..
Kadroları hemen hemen aynı çok iyi takviyeler yaptılar takım oyunu oynuyorlar..
OOOOOO başka takımları da abartma başladıysa bitmiş bu iş 23.şampiyonluğumuz hayırlı olsun.Ulan bizdeki kadro başkalarında olsa demek ki burdaki arkadaşlar han duvarları uzunluğunda destanlar yazacaktı.Bizim takımın KASIKları ağrıdı şampiyon olmaktan kupa kazanmaktan ama bir hafta yenildi diye itin gözüne sokulup duruyor.

Devam etsinler böyle ellemeyin böylesi daha tatli olur

Bunlar aptal akıl diye birşey yok..

Benim aklım erdi ereli hep abuk subuk transferlere kanıp , sene başındaki 3..4 maçtan alınacak galibiyetle şampiyon olunduğunu sanan kuş beyinli sürüsü bunlar..

Bizim modumuzu bu kadar aşağı çeken yenilgi değil.. yönetimin Falcao transferini bitirememesi.. Nzonzi nin yanına koşan basan adam gerek.. stoper gerek..

Falcao kap gelsin ortalıkta ne Fenerbahçe kalır ne 5 gol kalır :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kondisyonu en kötü takımız
temposu en kötü takımız
ligde 15 20 pasa orta sahayı geçen tek takımız

kısaca geçen senenin aynısıyız

kendimizi kandırmayı bıraksak

kadro kalitemiz çok iyi lazım yok ama bu sene takımlar daha çok koşuyor ve daha fiziken güçlü

OOOOOO başka takımları da abartma başladıysa bitmiş bu iş 23.şampiyonluğumuz hayırlı olsun.Ulan bizdeki kadro başkalarında olsa demek ki burdaki arkadaşlar han duvarları uzunluğunda destanlar yazacaktı.Bizim takımın KASIKları ağrıdı şampiyon olmaktan kupa kazanmaktan ama bir hafta yenildi diye itin gözüne sokulup duruyor.

Kalite olarak açık öndeyiz.. ama ligin en iyi takım oyunu oynayanı Trabzon..

25 topları direkten dönmez bu sene..

Bunlar aptal akıl diye birşey yok..

Benim aklım erdi ereli hep abuk subuk transferlere kanıp , sene başındaki 3..4 maçtan alınacak galibiyetle şampiyon olunduğunu sanan kuş beyinli sürüsü bunlar..

Bizim modumuzu bu kadar aşağı çeken yenilgi değil.. yönetimin Falcao transferini bitirememesi.. Nzonzi nin yanına koşan basan adam gerek.. stoper gerek..
Getirmek istedigin adam dünyanin en iyi 5 forvetinden biriyse normal bu kadar sürmesi...
Diger konulards haklisin ama

kondisyonu en kötü takımız
temposu en kötü takımız
ligde 15 20 pasa orta sahayı geçen tek takımız

kısaca geçen senenin aynısıyız

kendimizi kandırmayı bıraksak

kadro kalitemiz çok iyi lazım yok ama bu sene takımlar daha çok koşuyor ve daha fiziken güçlü

Haklısın. Avrupa futbolunu detaylı izleyince Barcelona’nın getirdiği tiki taka akımının artık son bulmak üzere olduğunu ve az sayıda pas ile rakip sahaya yerleşimin benimsendiği bir tarza geçiliyor. Avrupa’da başarılı olamamamızın temel sebebi de bu; Avrupa futboluna geç ayak uyduruyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalite olarak açık öndeyiz.. ama ligin en iyi takım oyunu oynayanı Trabzon..

25 topları direkten dönmez bu sene..
Hayatımda hiç direk hesabı yapmadım yapmayacağım da ligin açık ara en iyi hocası en iyi kadrosu bizdeyken bir penaltı kaçırılmış 60 dakka 10 kişi oynamış feghoulisiz nzonzisiz ki bu orta sahasız demek belki de falcaosuz bir takım için kelam etmenin yersiz olduğunu düşünüyorum.Mesela Stephen curry ve klay thompson yok gsw mağlup oldu la.lakers'a oooo lakers şampiyon demek ne kadar saçmaysa şu an ki halimiz o kadar saçma...

Bruma'yı ya da Onyekuru'yu almalıydık. Patlayıcı skorer kanat eksiğini çok hissedeceğiz. Babel bu katkıyı veremez ama oyun zekası yüksek olduğundan Falcao'dan daha yüksek verim almamızı sağlar. Öte yandan 10 numara pozisyonunda mutlak olarak Feghouli oynamalı. Oyun zekası, hücumu yönetme becerisi ve şutlarıyla Feghouli'nin 10 numarada oynaması ve oynamaması arasındaki fark gündüzle gece gibi olacaktır.

Daha önce de yazdım, tekrar yazayım, aşağıdaki diziliş standart TSL dizilişimiz olmazsa deplasmanlarda bolca kayıp yaşarız:

--------------Falcao-------------
Babel-------Feghouli-------Mor
----------Nzonzi---Seri---------

Bu arada Falcao'nun gelmesi takımdaki winner oyuncu eksiğini bir nebze de olsa kapacataktır. Son maçta 10 kişi kaldığımızda direncimizin kırılmasının önemli sebeplerinden biri de bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt