Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kondisyonu en kötü takımız
temposu en kötü takımız
ligde 15 20 pasa orta sahayı geçen tek takımız

kısaca geçen senenin aynısıyız

kendimizi kandırmayı bıraksak

kadro kalitemiz çok iyi lazım yok ama bu sene takımlar daha çok koşuyor ve daha fiziken güçlü
Ligde 10 hafta geçmiş bi arpa boyu yol alamamışız. Arkadaş çok haklı alkışlamak istiyorum :tbr:

Yaprak kıpırdamıyor yine...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin ilk haftasında maçların hepsinin kenarından köşesinden kısmende olsa izledim.

Büyük takımlarla anadolu takımlar arasındaki makas biraz daha kapanmış. Özellikle artık deplasmanda anadolu takımını yenmek hiç te kolay değil.

IBB avcının IBB si değil daha farklı bir takım olmuş ama daha form tutmuşlar diyemem ama ilk 5e girerler diye düşünüyorum.

Trabzon genç oyunculardan kurulu bir takım ama takıma liderlik edecek abileri yok. Saha içi liderleri yok. Kasımpaşa karşısında ezildiler. Aşırı abartıldığını düşünüyorum.

Bjk daha Pepin takımı olamamış. Hala kendi kafasına göre oynayan bir takım görüntüsünde. Pep dkunuşlarını yapsada inönüde ıslıklansalar diyorum. Layiç dışında takımı ileri taşıyacak oyuncuları yok. Boyd çöp. Victor ruiz iyi bir kesici ama toplara dan dun vuruyor. Pep sevmez böyle adamları :)

Febeyi bu hafta değerlendirmek zor asıl haftaya ibb maçında daha sağlıklı değerlendirebiliriz. Gazişehir ligin averaj takımı olur. 20 dakikada 3 penaltı zaten maçı bitirdi. Muriç çok iyi oyuncu biz alsaydın çok daha büyük oyuncu olurdu.

Bize gelirse bizim tek rakibimiz kendimiz. Nzonzi falcao takviyelerine bir de Banega ve bir stoper takviyesi yaparsak ligi yine sürklase ederiz. Ezer geçeriz. Ama şunu artık kabul etmek gerekir. Terimin kurmaya çalıştığı takım topa sürekli sahip olan i set oyunu oynayan karşı kaleye gitmek için acele etmeyen bir pas takımı oluşturmaya çalışıyor. Bakalım nasıl olacak.

Bir tarafta emre(39) ozan orta sahası diğer tarafta seri nzonzi ortasahası varken emre(39) ozan orta sahasına sahip takımın taraftarı kendini şampiyon ilan etmişken ayağımız yere basmalı gibi laflar edebiliyorken seri nzonzi orta sahasına sahip takımın taraftarı ise cenaze evindeki gibi.Öğrenilmiş şımartılmışlık sendromu heralde.

Bir tarafta emre(39) ozan orta sahası diğer tarafta seri nzonzi ortasahası varken emre(39) ozan orta sahasına sahip takımın taraftarı kendini şampiyon ilan etmişken ayağımız yere basmalı gibi laflar edebiliyorken seri nzonzi orta sahasına sahip takımın taraftarı ise cenaze evindeki gibi.Öğrenilmiş şımartılmışlık sendromu heralde.

Albayrak traftarin psikolojisini bozuyor

Trabzon un oyun temposunun yarısına yaklaşan takım yok ligde..
Bunun sene başıyla falan alakası da yok..
Kadroları hemen hemen aynı çok iyi takviyeler yaptılar takım oyunu oynuyorlar..
Kadrolari ayni degil. Takimin en onemli oyuncusu gitti. Forvet kismi degisti . Mikel'de israr ediyor orta saha degisti muhtemelen stoper ikilisi degisecek sag aciklari on numaraya gececek yeni bir sag acik oynayacak vs tempolu ama salakça oynuyorlar bununla beraber kalecileri de oldukca tecrubesiz herkes refleksle kurtardigi sutlara bakiyor da yanlis pozisyon aliyor devamli sikintili bir kaleci . 3-4 gunde bir mac yapabilecek bir takimlari oldugunu dusunmuyorum Sosa da Perreira da Mikel de hatta alisik olmayan genclerin cogu da bunu zor kaldirir . Kotu bir hocalari var tempolu ve eglenceli oynayabilirler fakat iyi ve dogru futbol baska bir sey.

Fener güzellemesi yapmanıza gerek yok. Şampiyon olamaz onlar. Şampiyon olabilecek kadroları yok. Oyuncuların da winner özelliği yok.

Kadrolari ayni degil. Takimin en onemli oyuncusu gitti. Forvet kismi degisti . Mikel'de israr ediyor orta saha degisti muhtemelen stoper ikilisi degisecek sag aciklari on numaraya gececek yeni bir sag acik oynayacak vs tempolu ama salakça oynuyorlar bununla beraber kalecileri de oldukca tecrubesiz herkes refleksle kurtardigi sutlara bakiyor da yanlis pozisyon aliyor devamli sikintili bir kaleci . 3-4 gunde bir mac yapabilecek bir takimlari oldugunu dusunmuyorum Sosa da Perreira da Mikel de hatta alisik olmayan genclerin cogu da bunu zor kaldirir . Kotu bir hocalari var tempolu ve eglenceli oynayabilirler fakat iyi ve dogru futbol baska bir sey.

Trabzon açısından Obi Mikel çok yanlış bir transferdi. Zaten iyi pasör yetenekli oyuncuları var. Obi Mikel gibi yırtıcılığını yitirmiş bir defansif orta saha ancak oyun kurucu olarak takıma girebilir ki bu kadar agresif hücum oyuncuları varken, defansı toparlayacak daha genç daha yırtıcı bir oyuncuya ihtiyaçları vardı.

Benim için trabzon her zaman zengin kız fakiroğlandaki muhabbetle hatırlanacaktır.
-Bu alanzinhoya da çok verdiniz ama(ironik bir gülümseme)
-Size ne mahmut bey alanzinho verenzinho
Trabzon budur,trabzonlu budur.Futboldan futbolcudan az anlar lakin Allah var topa yeteneklidir.En kötü huyu da çabuk gaza gelir ve ondandır çabuk tahrik edilebilir.Bu tarz insanlardan da bi boq olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt