Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.530
- 11.508
- 1.473
Whatzap durumlarında puan sıralaması paylaşmış bu fenerliler, allah bizleri bu duruma düşürmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumla yaptığın saygısızlığın alakası yok. Yüzüme edemeyeceğin lafları klavyeden sallamayacaksın birader.bilmediğimiz konulara yorum yapmayalım o vakit
pekiYorumla yaptığın saygısızlığın alakası yok. Yüzüme edemeyeceğin lafları klavyeden sallamayacaksın birader.
Transfer dönemlerinin son anları biraz hareketlenir.Diagne'yi göndersek bile kimi alacağız ki? Ligler başladı bile. Herkes imzasını attı. Biz hala takım kurmaya çalışıyoruz. Bence bu kadroyu kabullensek iyi ederiz. Falcao da gelirse ne ala.
Hoca ilerde basan ve tempolu takim severdi bu dusuncesinden neden vacgecti beyler sizde?
Adam akıllı ceza vermezsen böyle konuşur durur işteSu aciklamalara bak resmen dalga geciyor serefsiz.
Rizespor başkanı Hasan Kartal: "Silahım olsa vururdum, Karadenizlinin bir söylemidir. Silahım yok mu, bir çuval silahım var. Ama evim Ankara'da, maç anında ben Rize'deyim. Gidip alıp gelemeyeceğime göre..."
6222 gariban taraftara var bi tek sanırım. İnstagram'dan argo söyleme ceza veren yasa iş adamlarına işlemiyor. Türkiye büyük hukuk ülkesiSu aciklamalara bak resmen dalga geciyor serefsiz.
Rizespor başkanı Hasan Kartal: "Silahım olsa vururdum, Karadenizlinin bir söylemidir. Silahım yok mu, bir çuval silahım var. Ama evim Ankara'da, maç anında ben Rize'deyim. Gidip alıp gelemeyeceğime göre..."