Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco bu hafta içi İcardi'yi alacaktı. İcardi teklifi reddedince işler arap saçına döndü yine. İşte size gerçekçi bir senaryo. Neyse yangın tayfa pusuda bekliyor. Tik-tok..

Su aciklamalara bak resmen dalga geciyor serefsiz.

Rizespor başkanı Hasan Kartal: "Silahım olsa vururdum, Karadenizlinin bir söylemidir. Silahım yok mu, bir çuval silahım var. Ama evim Ankara'da, maç anında ben Rize'deyim. Gidip alıp gelemeyeceğime göre..."

Bizi şampiyon yapacak adamı getiremediler. Falcao gelirse bizde olacak heycan, rakipler de olacak hüsranla birleşince şampiyonluk gelecek.

Diagne'yi göndersek bile kimi alacağız ki? Ligler başladı bile. Herkes imzasını attı. Biz hala takım kurmaya çalışıyoruz. Bence bu kadroyu kabullensek iyi ederiz. Falcao da gelirse ne ala.
Transfer dönemlerinin son anları biraz hareketlenir.
Mali şartlara göre kiralik veya düşük bonservisli scout adımları olabilir.
Zor olan ise Beşiktaş kulübü gibi üst üste şampiyon olup, oyuncu pazarlayamamamız.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rizespor başkanı Hasan Kartal: "Silahım olsa vururdum, Karadenizlinin bir söylemidir. Silahım yok mu, bir çuval silahım var. Ama evim Ankara'da, maç anında ben Rize'deyim. Gidip alıp gelemeyeceğime göre..."
Adam akıllı ceza vermezsen böyle konuşur durur işte

6222 gariban taraftara var bi tek sanırım. İnstagram'dan argo söyleme ceza veren yasa iş adamlarına işlemiyor. Türkiye büyük hukuk ülkesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt