- 2 Temmuz 2011
- 137.301
- 58.447
- 5.488
Olur pizzayı aydın alsinSen ben berkay aydın tavuk topu yıyelım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur pizzayı aydın alsinSen ben berkay aydın tavuk topu yıyelım
Kante futbolcu olsaydı Manchester'dan 4 yiyen Liverpool'a kaybeden takımda forma giymezdi . Daha Manu'dan 4 yiyen takımda 11 başlayamamış oyuncunun da yedeğini alıyoruz hedefimiz Manu'dan 8 yemek sanırım .Kante’yi kesse gelirmiydi?
renktaş ad soyad arasına boşluk koyalım mıKante’yi kesse gelirmiydi?
1-Şuan ne durumda bilmiyorum dedim.Mariano yerine Bruno Peres diyen var. Peres gelsin de kac tane adam kaçırıyor seyredin. Peres defans yapmayı bilmiyor. Mariano nun bitik halini bile mumla aratir
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anladiysam ......Kante futbolcu olsaydı Manchester'dan 4 yiyen Liverpool'a kaybeden takımda forma giymezdi . Daha Manu'dan 4 yiyen takımda 11 başlayamamış oyuncunun da yedeğini alıyoruz hedefimiz Manu'dan 8 yemek sanırım .

Obbaaa valla manyak durur heeeÖZEL I Galatasaray'ın yeni forma göğüs sponsorunun cep telefonu markası Oppo olacağı iddia ediliyor. Oppo'nun Falcao transferine de destek vereceği iddialar arasında. Haber, resmi kaynaklar tarafından henüz teyit edilmedi. Görselde, sponsorluk tanıtım standları göze çarpıyor.Ekli dosyayı görüntüle 56229
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tahmindi sadeceSeref Aydin Nef veya Garenta demiyormuydu?
Oppo Galatasaraya sponsor olursa Türkiye'de 1 milyar euro kazanır
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 iyi 1 kötü haberim var.
İyi haber: Transfer döneminde fırsat transferleriyle beraber çok şanslı transfer dönemi geçiriyoruz. Bu tip dönemler her zaman gerçekleşmez ve gerçekleştiğinde, o iyi oyuncular bir araya geldiğinde büyük başarı öykülerini hissedebiliriz. Geçmişimizden itibaren bu tip transferlerle başarılı öyküler yazılıyor.
Kötü haber: Fulham, Roma gibi Avrupa'nın ikinci, üçüncü klasman takımlarının istemediği oyuncuları kiralayıp onlara ve çok daha iyilerine kafa tutmaya çalışıyoruz. Trajikomik bir durum.