Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu Willam D'avila 'nın bi resmi falan yok mu yav? adam sadece isim olarak zihnimde nette de bulamadım kimdir nedir

Bu arada Oppo global anlamda cidden yükselen bir değer. One Plus firmasından ayrılan kalibreli adamların kurduğu bir şirketti yanlış hatırlamıyorsam. Türkiye'deki marka algısı tam olarak oturmamasına rağmen az evvel bir arkadaşın da söylediği gibi fiyatları uçuk denebilecek düzeyde. Vakt-i zamanında Huawei sponsorumuz olmuştu. Şimdi ise tatmin edici bir rakamla başka bir Çin'li olan Oppo sponsorumuz olur umarım.

ECCpKqkWsBUTmzA

Çok şükür geçen sezon böyle bitti. Çok zor sezondu neler neler yaşandı... Kolay kolay unutulmaz bu sezon...

Yeni sezonda çok daha rahat bir şekilde yukarıdaki görselli yenileriz inşallah. Allah yardımcımız olsun...

Şöyle ortalama bir gol hesabı yapayım diyorum.
FALCAO : 30 + BABEL : 15 + FEGHOULİ : 10 + BELHANDA : 5 + EMRE MOR : 5 + ORTA SAHA : 5 + DEFANS : 5 + YEDEK FORVET : 5 + DİĞER : 5
Toplam 85 gol. Çok mu abarttım :danyal::dans:

ÖZEL I Galatasaray'ın yeni forma göğüs sponsorunun cep telefonu markası Oppo olacağı iddia ediliyor. Oppo'nun Falcao transferine de destek vereceği iddialar arasında. Haber, resmi kaynaklar tarafından henüz teyit edilmedi. Görselde, sponsorluk tanıtım standları göze çarpıyor.Ekli dosyayı görüntüle 56229

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Obbaaa valla manyak durur heee

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 iyi 1 kötü haberim var.

İyi haber: Transfer döneminde fırsat transferleriyle beraber çok şanslı transfer dönemi geçiriyoruz. Bu tip dönemler her zaman gerçekleşmez ve gerçekleştiğinde, o iyi oyuncular bir araya geldiğinde büyük başarı öykülerini hissedebiliriz. Geçmişimizden itibaren bu tip transferlerle başarılı öyküler yazılıyor.

Kötü haber: Fulham, Roma gibi Avrupa'nın ikinci, üçüncü klasman takımlarının istemediği oyuncuları kiralayıp onlara ve çok daha iyilerine kafa tutmaya çalışıyoruz. Trajikomik bir durum.

doğru fakat bütün tarihimiz böyle değil mi zaten ?

hagi bile meksika'ya transfer olmayı düşünürken bize gelmişti.

adam akilli duran top kullanirsak
Nzonzi, Luyindama,Falcao,Babel, Marcao + sonradan giren Donk+ Adem ile acayip cok kafa golü atariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt