Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde sorun olmaz. Fernando dan daha agresiftir Nzonzi. Dedigin sikintiyi Cl de yaşarız ancak bu sefer takim komple pas yapabilen adamlardan kurulu olacak.

Takim oturduğunda ligde zor top alırlar bu kadar pas yüzdesi iyi olan adamlardan rakipler :) uyuta uyuta bir bakmışsın 3 atmışız. Bu sene bunu çok görürüz. Daha akilli oynar takim.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

peki bu oyun sistemi fatih hocanın sistemine uygun mu? biz barcalena tarzı sürekli pas oyununa mı geçecez?

Le Fanatik yine girmeye başlamış Falcao haberlerini. Nefret ettim lequipe'ten.

İngiliz gazeteci Nizaar Kinsella: "Daniel Sturridge kariyerine İngiltere dışında devam edecek. Trabzonspor'un teklifi 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık. Senelik 3 milyon euro kazanması bekleniyor."

Ulan bedavadan bazı firmaların habire reklamı oluyor galatasaray markası sayesinde acayip kilim bu durumua

sen de fanatik takip etme öyleyse.lequipenin son haberi gayet olumluydu
TRANSFER @lequipe gazetesi, #Monaco kulübünün Radamel #Falcao’nun takımdan ayrılmasına yalnızca yerine biri transfer edildiği takdirde izin vereceğini yazdı.

Olumlu nokta yok bence bu haberde. Le Fanatik derken lequipe gazetesini kastediyorum. Hani olumsuz olumsuz yazıp Ahmet Bulut açıklama yapınca '' bir anda işler değişti Falcao gitmek istediğini yönetime bildirdi'' diyen gazete. Amaç belli, Galatasaray taraftarını galyana getirip yönetime baskıyı iyice arttırmak ve Falcao'dan olabilecek en yüksek parayı koparmak. Eşek değiller onlarda biliyor Falcao'nun nasıl gündem olduğunu ve yönetimnde nasıl baskı oluşturduğunu .

İngiliz gazeteci Nizaar Kinsella: "Daniel Sturridge kariyerine İngiltere dışında devam edecek. Trabzonspor'un teklifi 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık. Senelik 3 milyon euro kazanması bekleniyor."

Sturridge Trabzon’a gelecek ha ? Ben ihtimal vermiyorum ama olursa helal olsun.

arkadaşalr benim kafamı kurcalayan bir husus var..belhanda seri nzonziden oluşan orta saha top rakipteyken savunma olarak şampiyonlar ligi için uygun mu? biz hep melo tarzı savaşçı bir orta saha düşünüyorduk.. otip bir oyuncumuz yok henüz..
Defansif olarak Melodan daha iyi , ofansif anlamda o nu diyemem
Tek Problemi Az agir kalmasi olacak. O problemi de seri+belhanda rahat kapatir

bakalım seri marcaoya mı yakın luyindamaya mı yakın oynayacak :danyal:babel forvetin neresinde oynar arkadaşlar:danyal:fatih hocam fıtık edecek bizi yine

Kolombiyalı orta saha oyuncusu Gustavo Cuellar, 8 milyon euro bonservis karşılığı Bologna'ya transfer olmak üzere. [

GloboEsporte]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt